Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Sterke verhalen

IN GESPREK MET KLEVERLAAN

Voor Omnyacc Heerhugowaard begint elke samenwerking met een klik. Sinds 2015 is deze klik er met Kleverlaan. Benieuwd hoe de samenwerking tussen Omnyacc en Kleverlaan is?

Jan Kleverlaan licht toe waarom zij voor Omnyacc kozen: “Ruim 6 jaar geleden begon de samenwerking. Privé waren we bekend met Simon. We zochten een partner die samen met ons meekijkt hoe de vlag erbij hangt. De frisse kijk van Omnyacc heeft ons verbeterde processen opgeleverd. Ook de ondersteuning is gewoon heel fijn. We hoeven maar te bellen en het wordt geregeld. Wij zijn sterk van de relatie en de overstap deden we niet zomaar, maar we hebben geen seconde spijt gehad. We spreken dezelfde taal. Er wordt gezegd waar het op staat. Ook als iets niet goed heeft gelopen dan bespreken we dat. Zo kom je echt verder.”

Vennoot en fiscalist

Ralf Hogenberk

“Jan en Ron zijn in 2015 bij ons op kantoor geweest voor een kennismaking en de klik was er! Jan en Ron zijn mannen die niet bang zijn voor verandering en hebben hun blik altijd op de toekomst gericht. Zowel voor de korte, maar zeker ook voor de lange termijn. In de afgelopen 6 jaar hebben diverse herstructureringen plaatsgevonden. Daarnaast gaat Kleverlaan ook administratief met zijn tijd mee en is alles zover mogelijk gedigitaliseerd, dus ook de financiële administratie. Het onderlinge vertrouwen dat er is helpt enorm bij het nemen van zware beslissingen, zoals bijvoorbeeld een herstructurering.”

Jan legt uit: “Er moest administratief het nodige veranderen en we hadden er teveel werk aan. We kregen er zelf steeds minder plezier in. Dan moet je stappen zetten. Wij waren al voor een groot deel geautomatiseerd, maar het was een beetje houtje-touwtje. Ik ben wel iemand van de processen en denk altijd na hoe dingen slimmer geregeld kunnen worden.” Daarom is de financiële administratie volledig gedigitaliseerd. Door het inzicht in de cijfers kun je sturen en tactische keuzes maken. Jan: “Met de komst van de coronacrisis moest je gaan kijken hoe lang je het volhoudt op het moment dat de crisis voortduurt. Daarom heb ik meteen Simon gebeld dat ik een spreadsheet wilde en ben gaan rekenen hoelang we dit volhouden. Met 30%, 50% en 70% omzetverlies en dan voor 2, 3 en 6 maanden. Dat heeft mij wel rust gegeven.”

Over Kleverlaan

Kleverlaan BV, met een team van 35 medewerkers, is een begrip in Limmen en omgeving. Het bedrijf biedt in de showroom een grote collectie jong gebruikte en nieuwe auto’s. Aan de hand van de wensen van de klant worden er ook auto’s en bedrijfswagens gezocht en ingekocht in binnen- en buitenland. De Bosch Car Service werkplaats heeft de beschikking over 15 werkplekken waar vrijwel alle werkzaamheden aan alle merken auto’s worden uitgevoerd. Daarnaast heeft het bedrijf een leasing- en verhuurafdeling en een afdeling poetsservice en carwash. Het tweede pand op het terrein aan de Rijksweg is ingericht voor schadeherstel aan personen-, bestel- en vrachtauto’s. De locatie beschikt over 3 grote spuitcabines waar industriële producten worden gespoten. Reinigingsvoertuigen, machines voor de levensmiddelenindustrie en vele andere objecten vinden na het spuiten hun weg door de gehele wereld.