Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

OMNYACC GOLFTOERNOOI LEEUWARDEN

Nieuwe golfuitdagingen, mooie prijzen, een hapje en een drankje en natuurlijk de mogelijkheid om met veel mede-ondernemers bij te praten. Dat en meer zijn de ingrediënten van hét Omnyacc Golftoernooi in Leeuwarden. Na het succes van vorig jaar wil je deze gezellige golf- en netwerkdag niet missen. Je kunt je opgeven als golfer of funspeler.

Het Omnyacc golftoernooi kent een maximaal aantal deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is ondertussen bereikt. Helaas kunnen wij dus geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen.

Hopelijk tot volgend jaar!

PROGRAMMA

Samen met de vrijwilligers van de Leeuwarder Golfbaan verzorgen wij dit toernooi. Hieronder tref je het globale programma aan.

  • Locatie: De Groene Ster, Woelwijk 101, Leeuwarden
  • Datum: donderdag 27 augustus
  • Ontvangst: 13.00 uur
  • Start golfprogramma: 13.30 uur
  • Borrel en prijsuitreiking: 16.00 uur

Funspeler

Nog geen ervaring als golfer? Meld je aan als funspeler en maak kennis met de golfsport. Je krijgt een geheel verzorgde clinic van golfpro Ricardo Lodder. De clinic wordt gespeeld op de unieke 5-holes par 3 oefenbaan. De korte slagen (putten en chippen) en de lange slagen (full swing) worden onder de loep genomen tijdens de golfles. Blijk je een natuurtalent en de winnaar van deze leerzame clinic, dan val je in de prijzen!

Golfer

Ben jij in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs (GVB)? Speel dan mee als golfer tijdens dit netwerkevent. Je speelt op de 9 holes baan. Gooi je fanatisme in de strijd en doe mee om de winnaar van de dag te worden!

Belangrijk!

Uiteraard wordt dit evenement georganiseerd met inachtneming van de coronamaatregelen van het RIVM. Dit betekent dat zowel op de golfbaan als tijdens de borrel 1,5 meter afstand wordt gehouden.

VOL!

Het Omnyacc golftoernooi kent een maximaal aantal deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is ondertussen bereikt. Helaas kunnen wij dus geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. 

Hopelijk tot volgend jaar!