Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Accountancy & administratie

STRATEGISCH VISUALISEREN: JOUW TOEKOMSTBEELD VOORSTELBAAR MAKEN

Zie jij door de bomen het ondernemersbos niet meer? Of zit je met een strategisch vraagstuk waarbij je het antwoord niet inzichtelijk krijgt? Dan kan strategisch visualiseren uitkomst bieden. Een duidelijke visie, een helder toekomstbeeld en een duidelijke strategische richting is het cruciale fundament van elke onderneming. Door het combineren van visueel denken, strategisch tekenen en bedrijfskundig advies maken we jouw toekomstvisie of ondernemerskwestie inzichtelijk. Het gebruikmaken van beeld geeft je overzicht in één oogopslag.

STRATEGISCHE PARTNER: DRAW YOUR SOLUTION

Bij Omnyacc werken we multidisciplinair om jou bij het ondernemerschap te ondersteunen. Doordat de wereld steeds complexer, onzekerder en ongrijpbaarder wordt, is er meer behoefte aan inzicht en richting geven aan de toekomst. Strategisch visualiseren is daarom de discipline die hierbij kan helpen. Strategisch visualiseren bieden wij aan samen met onze strategisch partner Raymond Krediet. Hij is eigenaar van DRAW YOUR SOLUTION: het bedrijf dat jouw complexe wereld en vraagstukken verhelderd door strategisch te tekenen.

Vennoot en registeraccountant

Michel Krediet

“De mogelijkheden van DRAW YOUR SOLUTION van Raymond, mijn broer, zag ik van dichtbij en sloten perfect aan bij onze wensen.”

STRATEGISCH VISUALISEREN: WAT HOUDT HET IN?

Met strategisch visualiseren werken we samen op een creatieve en inspirerende manier aan jouw toekomst en/of strategie. DRAW YOUR SOLUTION zet tekenen in ten behoeve van jouw denkproces. Door creatieve en inspirerende sessies laten we jou op een andere manier kijken en denken over jouw bedrijf en kom je sneller tot nieuwe inzichten, met effectiever resultaat. Visueel denken en werken vergroot jouw denkkracht, laat je beter samenwerken en effectiever communiceren. Raymond Krediet: “Onze hersenen zijn grotendeels gericht op beeld denken en visuele verwerking, namelijk 75%! Door visualisatie laten we beiden hersenhelften samenwerken. Het maakt je simpelweg slimmer.” Lees meer over zijn visie op de kracht van visualisatie op pagina 11 in ons magazine STERK!

Strategisch visualiseren kan je helpen bij:

  • het vormen en verscherpen van een (nieuw) toekomstbeeld
  • het bepalen van een (nieuwe) strategische richting
  • het aanscherpen of (her)ontwerpen van een strategie
  • het visueel communiceren en tot leven brengen van jouw strategie
  • het snel verhelderen van ondernemersvraagstukken


WAT LEVERT STRATEGISCH VISUALISEREN MIJ OP? 

Strategisch visualiseren kan jou als ondernemer veel voordelen bieden, namelijk:

  • een duidelijke visie op jouw (complexe) uitdagingen, overzicht van ‘next steps’ en een visueel stappenplan
  • een nieuw en gedeeld toekomstbeeld waar jouw bedrijf of organisatie naartoe zou moeten gaan
  • een strategische routekaart/strategieplaat die duidelijk de weg die voor je ligt weergeeft
  • visuele communicatie tools om strategie of verandering tot leven te brengen en jouw medewerkers te inspireren en motiveren
Strategisch partner en eigenaar DRAW YOUR SOLUTION

Raymond Krediet

"Een visueel en duidelijk beeld (tekening) van de toekomst of jouw uitdaging geeft overzicht. Dat zorgt voor rust en focus. Zo wordt het makkelijker om concrete stappen te zetten en neem je betere beslissingen."

HULP NODIG BIJ JOUW TOEKOMSTVISIE?

Onze specialisten maken samen met DRAW YOUR SOLUTION jouw toekomst inzichtelijk. Door een nauwe samenwerking adviseren we jou over je toekomst op strategisch niveau. Met deze uitkomst kunnen we jou financieel, fiscaal, juridisch of op het gebied van pensioen en HRM verder helpen om jouw doelstellingen te behalen. Wil jij op een effectievere en nieuwe manier denken over en kijken naar jouw bedrijf en toekomstmogelijkheden? De deur staat voor je open.

Omnyacc bij NHNEXT

Benieuwd hoe strategische visualisatie voor jou kan werken? In de livestream van NHNHEXT leggen collega's Raymond Krediet en Harold Steunebrink dit uit aan de hand van actuele voorbeelden. 

Strategie wordt vaak als een lastig onderwerp gezien. Een strategisch plan geeft daarom vaak onvoldoende resultaat en belandt in de la. Met strategisch visualiseren, een combinatie van bedrijfskundig advies en tekenen, kun je strategie simpel, effectief en leuk maken.

Kijk hieronder de livestream terug en laat je inspireren!


Video afspelen

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Strategisch personeelsbeleid

Strategisch personeelsbeleid

Breng jouw personeelswensen in kaart met strategisch personeelsbeleid. Dit helpt om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de talenten van jouw personeel.
Belastingaangifte

Belastingaangifte

Wij verzorgen je complete belastingaangiften en adviseren je hoe je, indien mogelijk, meer fiscaal voordeel kunt behalen.
Coaching

Coaching

Coaching kan jou, je onderneming of jouw medewerkers naar een hoger niveau tillen. Onze specialisten geven je inzicht, laten je groeien en ontwikkelen.
Pensioen werkgever

Pensioen werkgever

Wat zijn voor jou de beste mogelijkheden? Wij analyseren, implementeren, beheren en controleren jouw werkgeverspensioen.
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?