Uitbreiding arbodienstverlening

SAMENWERKING TOUSSAINT ZORG & INKOMEN EN OMNYACC HOORN EEN FEIT

Goed nieuws! Vanaf 1 april 2022 wordt onze Omnyacc pensioen- en HRM-afdeling versterkt. Wij verwelkomen Toussaint Zorg & Inkomen uit Ouderkerk aan de Amstel. Zij gaan verder onder onze naam Omnyacc Hoorn, waarmee ons team groeit naar 26 medewerkers. Met de komst van Sander Toussaint halen we extra kennis en capaciteit in huis.

TOUSSAINT ZORG & INKOMEN

Toussaint Zorg & Inkomen Advies is specialist in het financieel inzicht geven op gebied van verzuim, arbeidsongeschiktheid en (nabestaanden) pensioen voor de ondernemer. Van het in kaart brengen van de gevolgen voor jouw onderneming wanneer een medewerker ziek of arbeidsongeschikt is tot wanneer je zelf (tijdelijk) uit de running bent. Het aanbieden van een verzuimverzekering voor het MKB of een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ZZP’er of DGA hoort hierbij. Ook geeft Toussaint inzicht in het netto te besteden inkomen op pensioenleeftijd. Kijk voor meer informatie op: www.sandertoussaint.nl

Over de samenwerking met Omnyacc

Sander Toussaint van Toussaint Zorg & Inkomen

“Omnyacc is al veel langer bij mij bekend vanwege het onderbrengen van werkgevers voor de arbodienst. Vanwege deze samenwerking heb ik een goed beeld gekregen van de werkwijze. Ik herken me in hoe ze de klant centraal stellen en dat persoonlijk contact enorm belangrijk is. Door deze samenwerking brengen we het beste van twee werelden samen. Ik blijf aanspreekpunt en bij het gehele proces betrokken de komende jaren. De relaties krijgen daarnaast een meerwaarde aan diensten die breder gaat dan alleen verzuim en arbeidsongeschiktheid. Plus er is altijd een back-up bij vragen.”

CONTACTGEGEVENS SANDER

De contactgegevens van Sander zijn vanaf heden:

  • Telefoon: 0229 -271994 of 06-10982890
  • E-mailadres: sander@omnyacc-hrm.nl
  • Adres: Koopvaarder 4 1625 BZ Hoorn

VOORDEEL OMNYACC VOOR TZI KLANTEN

De relaties van Toussaint kunnen nu gebruikmaken van een bredere dienstenpakket. Denk hierbij aan strategisch personeelsmanagement, salarisadministratie, (arbeid)juridisch advies of personeelsgerelateerde verzekeringen en coaching. Kijk hier voor het complete dienstenpakket.

Over de samenwerking met TZI

Casper Müller van Omnyacc Hoorn

"We werkten al jarenlang goed samen met Toussaint Zorg & Inkomen. We kennen allebei dezelfde cultuur en klantgerichtheid en hebben in de tijd ook gezamenlijke klantrelaties opgebouwd. Toen Sander aangaf dat hij voordelen zag om zaken te integreren hebben we geen seconde getwijfeld. Zeker gezien de synergievoordelen die er zijn. Op deze manier heeft Sander ook meer tijd voor hetgeen hij leuk vindt. Bezig zijn met advisering en zijn relaties!”

DANKBAAR

Sander Toussaint: “Door de jaren heen heb ik langdurige relaties met de klanten mogen koesteren en nieuwe klanten mogen verwelkomen. Ik besef dat dit heel bijzonder is en ben daar enorm dankbaar voor. Met de keuze voor Omnyacc Hoorn worden deze aspecten zo optimaal mogelijk nagestreefd.”

Wij zijn blij met de komst van Sander en daarmee de versterking van ons team. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op.


Social media
Volg je omnyacc al?