Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Vestigingen

OMNYACC LEEUWARDEN

Samen met ons jonge en dynamische team van specialisten maken wij ons elke dag sterk voor ondernemers. Sinds de fusie van Omnyacc en Synergie op 1 januari 2008 richt Omnyacc Leeuwarden zich op de multidisciplinaire dienstverlening. Een traditioneel accountantskantoor zijn wij allang al niet meer. De visie van vennoten Chris van Buiten, Tjeerd Rieske en Harold Steunebrink is helder: “wij willen de bedrijfsregisseur voor onze klanten zijn!”

MEGADIENSTENPAKKET

Een mega dienstenpakket en dat onder één dak! Naast de traditionele kernactiviteiten accountancy en fiscaliteit biedt Omnyacc Leeuwarden namelijk ook complete ondersteuning op het gebied van:

 • digitalisering van de administratie
 • financiële planning
 • bedrijfsovernames
 • HRM: van salarisadministratie tot strategisch personeelsmanagement en alles ertussenin
 • pensioen-, verzuim- en inkomensverzekeringen
 • arbodienstverlening
 • bedrijfsfinancieringen
 • In Control organisatie
Vennoot en registeraccountant

Chris van Buiten

“Of het nu gaat om een herstructurering, management buy-in of een vraagstuk op het gebied van strategisch personeelsmanagement, onze specialisten uit de verschillende disciplines werken samen om jou als ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen op alle vlakken!”

YFK MARKETING

Eva van Leeuwen

"Je hebt meer partijen natuurlijk, dus enige twijfel wie te kiezen was er wel, maar ik heb gewoon het besluit genomen. En dat is nog geen dag tegengevallen. Ik wilde dat alles werd geregeld want ik ben wel van het gemak. Vooral het feit dat als ik een vraag stuur naar één specialist en dit breed wordt opgepakt spreekt me aan. Ik krijg advies vanuit alle disciplines."

MULTIDISCIPLINAIR KENNIS DELEN

Een vast en betrouwbaar aanspreekpunt voor al jouw zaken. Wel zo prettig. Maar kijkt die dan wel naar alle disciplines? Door de intensieve samenwerking van onze collega’s op alle vakgebieden komen alle zaken aan bod. Dit resulteert in gevraagd, maar ook ongevraagd advies. Integraal advies waar je als ondernemer verder mee komt. Zowel privé als zakelijk. Dit is ook mogelijk door de open cultuur die er is op onze werkvloer en de prettige samenwerking tussen de collega’s. Een veel gehoorde uitspraak op kantoor Leeuwarden is: “hebben we al gelachen vandaag?” De combinatie van werkplezier en focus werkt voor ons perfect. Het kunnen ontsluiten van kennis voor de klant op het juiste moment is dan ook het schot in de roos.

Relatiebeheerder

Gerrit van der Velde

“Een veel gehoorde uitspraak op kantoor Leeuwarden is: “Hebben we al gelachen vandaag?”

GROEIENDE VRAAG NAAR HRM EN PENSIOENDIENSTEN

Wij hebben de expertise in huis om het verzuimmanagement, inclusief salarisadministratie, (zorg)verzekeringen en HRM-beleid goed te kunnen regelen. Via onze handige online HRM-applicatie kun je alle gegevens inzien en beheren. Dit bespaart je veel tijd, ergernis én geld. Via onze bekende interactieve HRM-workshops houden wij je graag op de hoogte over de belangrijkste ontwikkelingen op personeelsgebied. Daarnaast groeit de vraag naar pensioendiensten snel. Ons advies is om niet zomaar een bestaand pensioencontract te verlengen. Door te onderhandelen en te vergelijken voorkom je verrassingen, maar het kan je ook forse besparingen op de uitvoeringskosten opleveren. 

Vennoot en Pensioen- en HRM-adviseur

Harold Steunebrink

"Wij kunnen je helpen om een nieuw collectief pensioen op te zetten voor je werknemers of voor jezelf: ons nieuwe directiepensioen voor de ondernemer."

FEITEN OVER LEEUWARDEN

 • Een team met een mix van jonge honden en door de wol gewassen specialisten
 • Open cultuur met professionals in diverse adviesgebieden: ‘hoe kijk jij hiernaar’ wordt veel besproken tussen de professionals en vertaalt zich in advies, zowel gevraagd als ongevraagd
 • Naast (register)accountants en fiscalisten hebben we ook fiscaal-juristen, pensioen- en personeelsadviseurs in huis
 • Proactief in digitalisering, digitaal waar mogelijk én nodig, zonder het persoonlijke een moment uit het oog te verliezen
 • Samen voorop in innovatie en willen vernieuwen, in proces en integraal advies
 • Friese nuchterheid voorop: wat binne we mooi vut en su dicht bij hus
Managementassistente

Saskia Klaver

"Grote kans dat je mij spreekt of ziet bij ons kantoor. Geen dag is hetzelfde en de ad-hoc zaken die tussendoor komen maken dat je de hele dag schakelt en opnieuw de balans opmaakt. De dag vliegt om!”

Richard Zaagemans

Pensioen- en Inkomensadviseur

Annette van Opzeeland

Pensioen- en Inkomensadviseur

Filippus Akkerman

Agrarisch bedrijfsadviseur

Marco Keizer

Belastingadviseur

Erik Bosma

Register belastingadviseur | MT

Patrick de Lange

Assistent-accountant

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook