Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Omnyacc Accountants & Adviseurs

INLOGGEN

Blijf op de hoogte door met nieuws

ALTIJD ACTUEEL

Belastingdienst stopt met verzenden acceptgiro’s

Belastingdienst stopt met verzenden acceptgiro’s

03-02-2023

Heb je een teveel aan toeslagen ontvangen van de Belastingdienst, dan moet je het te veel ontvangen bedrag terugbetalen. De Belastingdienst stopt echter stapsgewijs met het versturen van acceptgirokaarten, wat betekent dat je de betaling op een andere manier moet verrichten.
Telefonisch uitstel opgaaf UBD mogelijk

Telefonisch uitstel opgaaf UBD mogelijk

02-02-2023

Voor de opgaaf Uitbetaalde Bedragen aan Derden (USB) was het al mogelijk om uitstel aan te vragen. De Belastingdienst meldt nu dat dit ook telefonisch kan.
Inkomstenbelasting en aftrek vrije ruimte

Inkomstenbelasting en aftrek vrije ruimte

02-02-2023

Werk je voor een werkgever die in Nederland niet inhoudingsplichtig is voor de loonbelasting? Dan kan je in de aangifte inkomstenbelasting een bedrag aftrekken.
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?