Omnyacc Accountants & Adviseurs

INLOGGEN

Blijf op de hoogte met ons nieuws

ALTIJD ACTUEEL

Nieuw box 3-stelsel met werkelijk rendement per 2027?
Om het nieuwe box 3-stelsel op basis van werkelijk rendement per 2027 te kunnen invoeren, moet dit wetsvoorstel uiterlijk eind juni 2024 in de ministerraad worden besproken. De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen die de regering verzoekt om de invoering van het nieuwe box 3-stelsel door te zetten.
Lees verder
arrow right
Recht op LKV blijft bij overgang van onderneming
De Hoge Raad heeft beslist dat een loonkostenvoordeel (LKV) niet vervalt bij de overgang van een onderneming naar een nieuwe werkgever. Als dit bij jou het geval was en jij tijdig actie ondernam, kent de Belastingdienst jou alsnog een LKV toe.
Lees verder
arrow right
Handleiding van Belastingdienst voor internationale artiesten en sporters
De Belastingdienst heeft een handleiding gepubliceerd over de vennootschapsbelasting op inkomsten van internationaal opererende artiesten en sporters, die worden ontvangen door vennootschappen die onder de Nederlandse vennootschapsbelasting vallen. Deze handleiding dient als hulpmiddel om dubbele belastingheffing te voorkomen.
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?