Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Omnyacc Accountants & Adviseurs

INLOGGEN

Uitgelicht

SPECIAAL VOOR JOU:

Coronadossier: update 22 juli

Coronadossier: update 22 juli

22-07-2021

In ons coronadossier vind je de coronasteunmaatregelen van de overheid op een rij.
Scholing en personeel 2021

Scholing en personeel 2021

06-07-2021

Heb je personeel in dienst dat een opleiding volgt? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de subsidieregeling Praktijkleren. Ook is er onder bepaalde voorwaarden een financiële bijdrage mogelijk vanuit een Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor jouw branche. In dit nieuwsartikel worden de regelingen uitgelegd.
Zonnepanelen op je woning 2021

Zonnepanelen op je woning 2021

01-07-2021

Heb je als particulier zonnepanelen op je eigen woning? Dan kun je de btw van de zonnepanelen terugvragen. Wat zijn de voorwaarden?
STERK!

STERK!

STERK! is een magazine voor alle relaties van Omnyacc. In dit magazine willen wij je inspireren en informeren over alle zaken die je als ondernemer tegenkomt. Zo maken wij ons sterk voor ondernemers, jou!
Buitensporige last bij belastingheffing in box 3?

Buitensporige last bij belastingheffing in box 3?

29-07-2021

Als je moet interen op jouw vermogen om de verschuldigde belasting te kunnen betalen, is dit een aanwijzing dat er sprake kan zijn van een zogenaamde buitensporige last. Dit blijkt uit een recent arrest van de Hoge Raad. De zaak werd voor verder onderzoek doorverwezen naar het hof.
Accountant RA

Accountant RA

  • Heerhugowaard
  • 32-40 uur
  • RA opleiding
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?