Omnyacc Accountants & Adviseurs

INLOGGEN

Blijf op de hoogte met ons nieuws

ALTIJD ACTUEEL

Personeel inlenen in 2024
Denk je eraan personeel in te schakelen voor je bedrijf, bijvoorbeeld bij tijdelijke drukte of seizoenswerk? Het is belangrijk om dan aan de regels te voldoen om hoge boetes en aansprakelijkheid voor loonheffingen en btw te voorkomen. Weet jij waar je op moet letten?
Lees verder
arrow right
Geen uitzondering: betaalrekeningen vallen onder box 3
De staatssecretaris reageert op vragen uit de Tweede Kamer en geeft aan dat hij geen voorstander is van het uitzonderen van betaalrekeningen van het forfaitaire rendement in box 3, ondanks het feit dat er op betaalrekeningen geen rente wordt ontvangen.
Lees verder
arrow right
WOZ-waarde 2024: gemiddelde stijging van 2,8%
Dit jaar zal de gemiddelde stijging van de WOZ-waarde 2,8% bedragen. Er zijn echter aanzienlijke verschillen tussen gemeentes. Bij het vaststellen van de WOZ-beschikkingen voor 2024 hanteren gemeentes de peildatum van 1 januari 2023. Dit impliceert dat prijswijzigingen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden nog niet zijn opgenomen in de cijfers.
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?