Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Omnyacc Accountants & Adviseurs

INLOGGEN

Uitgelicht

SPECIAAL VOOR JOU:

Lonenspecial 2022

Lonenspecial 2022

Voor jou als werkgever is het belangrijk om op de hoogte te zijn op het gebied van personeels- en salarisadministratie. In de lonenspecial 2022 vind je de belangrijkste wijzigingen op dit gebied. De lonenspecial is een handig naslagwerk. Zo blijf je op de hoogte van de laatste actualiteiten. Vragen? Neem gerust contact met ons op.
Vraag subsidie elektrische auto aan

Vraag subsidie elektrische auto aan

05-01-2022

Ben je voornemens om als particulier een nieuwe of gebruikte elektrische auto te kopen? Je kunt hiervoor subsidie aanvragen. De vraag is groot, maar de subsidiepot is nog niet leeg meldt de RVO.
Coronasteun vanwege nieuwe lockdown

Coronasteun vanwege nieuwe lockdown

22-12-2021

Het kabinet heeft financieel ondersteunende maatregelen aangekondigd vanwege de nieuwe coronamaatregelen die gelden t/m 14 januari. De ondersteunende maatregelen betreffen de NOW, de TVL, de TOZO en enkele branchegerichte maatregelen.
Nieuwe subsidie advieskosten energiebesparing mkb

Nieuwe subsidie advieskosten energiebesparing mkb

02-09-2021

Wil je als mkb-ondernemer energie besparen? Er komt vanaf 1 oktober 2021 een subsidie voor noodzakelijke advieskosten. De extra subsidie is verkrijgbaar tot en met 30 september 2022.
Pensioen werkgever

Pensioen werkgever

Wat zijn voor jou de beste mogelijkheden? Wij analyseren, implementeren, beheren en controleren jouw werkgeverspensioen.
Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker

  • Heerhugowaard
  • 24-40 uur
  • opleiding bedrijfsadministratie
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?