Omnyacc Accountants & Adviseurs

INLOGGEN

Blijf op de hoogte met ons nieuws

ALTIJD ACTUEEL

Is een periodieke gift van een ANBI-bestuurder aftrekbaar?
Een periodieke gift aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) kan onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Maar geldt dit ook voor een gift van een bestuurslid van de ANBI? De Belastingdienst heeft voorwaarden vastgesteld voor de aftrekbaarheid, vooral als er aanvullende redenen zijn voor het beëindigen van de gift.
Lees verder
arrow right
Toeristenbelasting voor huurders van vakantiehuisjes?
Gemeentes kunnen toeristenbelasting heffen wanneer personen binnen een gemeente verblijven zonder daar ingeschreven te staan. Maar hoe zit het als je huur betaalt voor de standplaats van je eigen vakantiehuisje? Moet je dan zelf toeristenbelasting betalen? De spelregels in de verordening zijn dan belangrijk.
Lees verder
arrow right
Thuiswerkkosten: Ook aftrekbaar voor zzp'ers?
Sinds 2022 kunnen werkgevers een onbelaste vergoeding geven voor de kosten van thuiswerken. In 2024 bedraagt deze vergoeding € 2,35 per dag. Kan een zzp’er voor het jaar 2018 ook al een bedrag voor thuiswerkkosten in aftrek van de winst brengen?
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?