Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Omnyacc Accountants & Adviseurs

INLOGGEN

Uitgelicht

SPECIAAL VOOR JOU:

Miljoenennota

Miljoenennota

Ben jij benieuwd naar de belangrijkste plannen van het kabinet voor volgend jaar? Op Prinsjesdag wordt de Miljoenennota gepresenteerd. Hier vind je een uitgebreide samenvatting.
Vakantiewoning en fiscus 2021

Vakantiewoning en fiscus 2021

15-09-2021

Ben je van plan om een vakantiewoning te kopen in Nederland? Houd er dan rekening mee dat er fiscale regels zijn voor de aankoop en het gebruik hiervan. Je kunt hierbij denken aan inkomstenbelasting, onroerendezaakbelasting en mogelijk ook overdrachtsbelasting, omzetbelasting en forensenbelasting.
Werkkostenregeling: benut ruimere vrije ruimte

Werkkostenregeling: benut ruimere vrije ruimte

09-09-2021

Door de coronacrisis is in 2020 en 2021 de vrije ruimte van de werkkostenregeling verruimd. Maak hier in 2021 nog gebruik van. Vanaf 2022 wordt namelijk weer teruggekeerd naar het oude niveau.
Nieuwe subsidie advieskosten energiebesparing mkb

Nieuwe subsidie advieskosten energiebesparing mkb

02-09-2021

Wil je als mkb-ondernemer energie besparen? Er komt vanaf 1 oktober 2021 een subsidie voor noodzakelijke advieskosten. De extra subsidie is verkrijgbaar tot en met 30 september 2022.
Unit4

Unit4

Met Unit4 Multivers online heb je jouw financiën altijd onder controle.
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?