Omnyacc Accountants & Adviseurs

INLOGGEN

Blijf op de hoogte met ons nieuws

ALTIJD ACTUEEL

Voedingssupplementen aftrekken: wanneer mag het?
Zorgkosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van je inkomen worden afgetrokken. Maar hoe zit het met voedingssupplementen? Vallen die ook onder zorgkosten, en zo ja, welke voorwaarden gelden er dan? De Belastingdienst heeft hierover recentelijk een standpunt ingenomen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten in de praktijk.
Lees verder
arrow right
Vraag nu de subsidie praktijkleren 2024 aan
Van 3 juni tot en met 17 september 2024 om 17.00 uur kun je opnieuw subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie biedt een tegemoetkoming in de gemaakte loon- of begeleidingskosten voor een leerling, student, promovendus of technologische ontwerper in opleiding (toio).
Lees verder
arrow right
Fiscale impact van een niet-ontvankelijk echtscheidingsverzoek
Als echtgenoten willen scheiden, moeten ze hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank. Na het indienen van een echtscheidingsverzoek eindigt het fiscaal partnerschap wanneer de echtgenoten niet langer op hetzelfde woonadres staan ingeschreven. Maar wat gebeurt er als het echtscheidingsverzoek niet-ontvankelijk wordt verklaard? Welke gevolgen heeft dit voor het fiscale partnerschap?
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?