Personeel en pensioen

SALARISADMINISTRATIE: MÉÉR DAN EEN LOONSTROOK

Twijfel je weleens of jouw salarisadministratie en loonstroken aan alle wettelijke regelingen voldoen? Maak je wel optimaal gebruik van bestaande subsidieregelingen en fiscaal vriendelijke beloningen? Het voeren van een correcte, tijdige en betrouwbare salarisadministratie kijkt nauw. Elke fout werkt immers door, zeker in een arbeidsrelatie. Het verwerken van salarissen en voorbereiden van loonaangiften is een specialisme binnen onze administratieve dienstverlening. Arco Garritsen, salarisadviseur: “Met ons volledig digitaal salarispakket is jouw salarisadministratie altijd piekfijn in orde.”

DE SALARISADMINISTRATIE ZELF DOEN OF UITBESTEDEN?

Wij kunnen de salarisadministratie geheel of gedeeltelijk voor je uitvoeren. Besteed je alles aan ons uit, dan heb je er geen omkijken naar en heb je alle tijd voor jouw onderneming. Heb je de mogelijkheid om taken zelf op te pakken? Wij moedigen zelfstandigheid alleen maar aan. Je kunt flink besparen wanneer je bijvoorbeeld salarismutaties zelf uitvoert. Uiteraard staan wij altijd aan de zijlijn om je een helpende hand te bieden. Onze taken verschuiven steeds meer naar het lezen, controleren en adviseren van de cijfers en processen. Wij zijn jouw vraagbaak op het gebied van inkomen en arbeid.


DIT LEVERT SALARISADMINISTRATIE BIJ OMNYACC JOU OP?

Breng je de salarisadministratie bij ons onder? Dan krijg je:

  • het digitaal salaris- en HRM-pakket Nmbrs, volledig op maat ingericht
  • een vast aanspreekpunt die weet wat er bij jou speelt
  • salarisstroken die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving
  • salarisadviseurs die subsidiekansen voor jou signaleren
  • salarisadviseurs die jou wijzen op regelingen zoals het loonkostenvoordeel (LKV), het lage-inkomensvoordeel (LIV) en het fiscaal vriendelijk belonen via de werkkostenregeling (WKR)
  • actuele en uitgebreide kennis op het gebied van arbeidsrecht, cao-regelgeving, subsidies, loonbelasting en sociale zekerheid
  • een partner voor alle personeelszaken die een combinatie van salarisadviseurs, casemanagers, HRM-adviseurs, pensioenadviseurs en verzekeringsspecialisten in huis heeft


NMBRS: DE IDEALE SALARIS- EN HRM-SOFTWARE

Bewust hebben wij gekozen voor Nmbrs als softwarepakket voor HRM en salarisadministratie. Je kunt eenvoudig medewerkers toegang geven via rechtenprofielen, signaleringen instellen voor aflopende contracten tot aan jubilea en onder andere een digitaal onboardingstraject inrichten. Daarnaast is het pakket gemakkelijk te koppelen met tijdregistratie-, planning- en boekhoudpakketten. Ook bevat het een runchecker die alle doorgevoerde wijzigingen uitvoerig toetst aan diverse regelgevingen. Lees hier meer over alle voordelen van Nmbrs.

Salarisadviseur

Erik Folbert

“Het softwarepakket levert je echt tijdswinst op, actueel inzicht in loonstroken en het is ook nog eens eenvoudig te koppelen met andere bedrijfssoftware. Een optimaal HRM-beleid met minimale inspanning.”

Bekijk al onze specialisten >

PROFITEER JIJ AL VAN PERSONEELSSUBSIDIES?

Onze salarisadviseurs werken met een handige subsidietool. Er wordt niet alleen gekeken welke werknemers in aanmerking komen voor een personeelssubsidie maar ook hoe je optimaal gebruik kunt maken van de subsidieregelingen. Wij wijzen je erop wanneer je iemand een aantal uur extra moet laten werken of een bruto verhoging moet geven zodat zij wel onder de voorwaarden van de subsidieregeling vallen.

Hoge of lage WW-premie?

Sinds 2020 kennen we een hoge en een lage WW-premie afhankelijk van het type contract. De salarisadviseurs van Omnyacc zorgen niet alleen voor de toepassing van het juiste percentage maar adviseren hier ook in. Bied je die ene goede werknemer nog een jaarcontract aan of neem je hem in vaste dienst? Bij een bruto salaris van € 2.500 scheelt dit al snel € 1.500 op jaarbasis!


Werkkostenregeling als beloningselement?

Ook de werkkostenregeling kan als strategisch beloningselement ingezet worden. Zo is het uitbetalen van een bonus vaak goedkoper via de werkkostenregeling. Betaal je niet de volledige onbelaste reiskostenvergoeding? Gebruik deze dan om uit te ruilen tegen bruto loonbestanddelen. Dit levert een voordeel op voor zowel werkgever als werknemer.


VAN SALARIS NAAR STRATEGISCH PERSONEELSMANAGEMENT

Je kunt bij Omnyacc terecht voor ál jouw personeelszaken. Naast onze ervaren salarisadviseurs hebben wij ook HRM-adviseurs, pensioenadviseurs, verzekeringsspecialisten en casemanagers in huis. Samen kunnen we jouw personeelsbeleid in kaart brengen met strategisch personeelsmanagement, verzuim beperken, begeleiden bij werving en selectie en nog veel meer. Snel schakelen en dat alles onder één dak. Daarmee bespaar je flink, omdat je geen dubbele advies- en administratiekosten hebt. In Nmbrs houden we het overzicht over alle personeelszaken. Dit voorkomt doublures, bied je gemak, bespaart kosten en je hebt weer overzicht en tijd voor leukere zaken. Sterk toch!

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Duurzame inzetbaarheid/verzuim
Met duurzame inzetbaarheid en verzuimmanagement voorkom, beheers en dring je verzuim terug.
Lees verder
arrow right
Pensioen werkgever
Wat zijn voor jou de beste mogelijkheden? Wij analyseren, implementeren, beheren en controleren jouw werkgeverspensioen.
Lees verder
arrow right
Monique Slotemaker

Monique Slotemaker

Salaris- en personeelsadviseur

Arbodienstverlening
Hoe ga jij om met verzuim? Bij Omnyacc ben je aan het juiste adres voor een gezonde organisatie. Alle specialisten onder één dak.
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?