Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Personeel en pensioen

ARBODIENST: EEN GEZONDE ORGANISATIE

Hoe ga jij om met verzuim binnen jouw organisatie? De Arbowet bepaalt dat je je als werkgever moet laten ondersteunen door een arbodeskundige. Dit kan een bedrijfsarts of arbodienst zijn. Heb jij dit al geregeld? Bij Omnyacc ben je aan het juiste adres voor een gezonde organisatie. Alle specialisten onder één dak.

ARBODIENSTVERLENING ONDERSTEUNT BIJ VERPLICHTINGEN ARBOWET

Door gebruik te maken van onze diensten ben jij als werkgever verzekerd van vakkundige begeleiding en advies, waarin de gezondheid van jouw bedrijf centraal staat. Een gezondere organisatie, gemotiveerde werknemers, veilige werkomgeving en een gezonde en snelle terugkeer naar het werk zijn de kerndoelen waar wij jou als werkgever bij kunnen ondersteunen. Ook geven wij ondersteuning bij verzuim en helpen we bij re-integratie en het inventariseren en beperken van risico’s. Hiermee voldoe jij als werkgever direct aan de verplichtingen vanuit de Arbowet.

ARBODIENSTVERLENING: WAT BIEDEN WE AAN? 

Bij onze arbodienstverlening heb jij als ondernemer een vaste casemanager. Dit zorgt voor een vast aanspreekpunt bij preventief verzuim, tijdens verzuim en re-integratie. De basis bij (langdurig) verzuim is de Wet Verbetering Poortwachter. De casemanager is bij verzuim de spil tussen jou als werkgever en/of leidinggevende en de bedrijfsarts/arbodienst. De lijnen zijn kort, ook in de communicatie met de bedrijfsarts en de inzet van specialistische diensten, zoals: mediation, coaching, arbeidsdeskundigen, 2e spoortrajecten, arbeidshygiënisten, veiligheidsdeskundigen etc. Ook stelt de casemanager jou actief op de hoogte van alle verplichtingen die voortvloeien uit de Arbowet en de bijbehorende wet- en regelgeving.

Niet alleen biedt de arbodienst kerndeskundigen, maar ook:

  • Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)
  • PMO
  • Aanstellingskeuringen
  • Onderzoek en advies Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA)
  • Cursus Preventiemedewerker
  • BHV cursus

ARBODIENSTVERLENING BIJ OMNYACC: ALLES ONDER ÉÉN DAK

Bij Omnyacc hebben we alle specialisten onder één dak. Van bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen tot juristen, HRM- en salarisadviseurs. Hierdoor zijn de lijnen kort en dit zorgt voor snelle communicatie. Eenvoudiger kan niet! Ook voorkomt het dubbele kosten.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Metteke Kuiper

Metteke Kuiper

Consense Arbo Noord

Janneke de Rijk

Janneke de Rijk

Consense Arbo Noord

Jolanda Dedert

Jolanda Dedert

Casemanager verzuim en inkomen

Rapportages en dashboarding

Rapportages en dashboarding

Financiële rapportages geven inzicht in jouw financiële situatie en vormen de basis voor strategische beslissingen.
Wlz nacalculatie

Wlz nacalculatie

Ben jij financieel verantwoordelijke bij een organisatie die langdurige zorg verleent? Dan ben je volgens de Wet langdurige zorg (Wlz) verplicht om financiële verantwoording af te leggen over de geleverde zorgprestaties. 
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?