Kennisbank

OMNYACC MAGAZINE STERK!

STERK! is een magazine voor alle relaties van Omnyacc. Het magazine wordt twee keer per jaar uitgebracht. In dit magazine willen wij je inspireren en informeren over alle zaken die je als ondernemer tegenkomt. Zo maken wij ons sterk voor ondernemers, jou!

Editie: april 2023

STERK!: grip

Hoe ga jij om met gebeurtenissen die op je pad komen? En dan met name de niet zo leuke exemplaren? Als ondernemer krijg je genoeg voor je kiezen. Grip helpt je daarbij. Bewustzijn en vat hebben op je zaken: daar gaat het om. In dit magazine vertellen ondernemers Dennis van DeVi-Stairlifts en Hans van Sustenso over het ontstaan van hun bedrijven en de verdere ontwikkeling, geeft Reindert advies over het beschermen van jouw systemen tegen cyberaanvallen, hoe Jack van zorginstelling De Klimop is uitgegroeid tot een succesvolle ondernemer en krijg je een inkijkje in het nieuwe pand van onze vestiging Texel en vind je nog veel meer inspirerende verhalen!

  Bekijk hier het volledige magazine.

  Editie: april 2022

  STERK!: en door

  Ondertussen hebben we corona gelukkig grotendeels achter ons gelaten. En door! Hoe zorg je in deze volgende fase voor een toekomstbestendige organisatie? In dit magazine vertellen ondernemers Hesham van Jobdrive en Hans van Imming Logistics over de coronatijd en hun ondernemingsplannen voor de toekomst, geeft Gerlof Osinga advies over hoe je een toekomstbestendige organisatie creëert, krijg je een inkijkje in het nieuwe pand van onze vestiging Heerhugowaard en vind je nog veel meer mooie verhalen!

  Bekijk hier het volledige magazine.

  * Let op: het magazine komt uit april 2022. Heb je vragen of wil je weten of nieuwsitems nog actueel zijn? Neem gerust contact met ons op.

  Editie: oktober 2020

  STERK!: verandering

  In deze tweede editie van ons magazine STERK! met het thema ‘verandering’ willen wij je helpen om zo goed mogelijk veranderingen te doorstaan. Of het nu een verandering is uit vrije keuze of eentje die je opgedrongen is bijvoorbeeld door de uitbraak van de coronacrisis. Samen gaan we ervoor.

  Bekijk hier het volledige magazine.

  * Let op: het magazine komt uit oktober 2020. Heb je vragen of wil je weten of nieuwsitems nog actueel zijn? Neem gerust contact met ons op.

  Editie: mei 2020

  STERK!: starten

  Wij zijn in 2019 gestart met een nieuwe huisstijl. Daarnaast start je als ondernemer regelmatig iets op; van een nieuw bedrijfsonderdeel, het aannemen van een collega tot zelfs de start van een hele nieuwe onderneming. Het thema ‘starten’ was daarom snel ontstaan en een mooie kapstok voor veel inspirerende en interessante artikelen en interviews. Belangrijk om te vermelden is dat alle inhoud van dit magazine pre-corona is geschreven.

  Bekijk hier het volledige magazine.

  * Let op: het magazine komt uit mei 2020. Heb je vragen of wil je weten of nieuwsitems nog actueel zijn? Neem gerust contact met ons op.

  Ondernemersverhalen en praktische tips ontvangen?

  Vraag het magazine aan >
  Sterk! magazine aanvragen
  LinkedIn

  Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

  OMNYACC OP LINKEDIN VOLGEN

  Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

  ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

  Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?