Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Sterk!

OMNYACC MAGAZINE

STERK! is een magazine voor alle relaties van Omnyacc. Het magazine wordt drie keer per jaar uitgebracht. In dit magazine willen wij je inspireren en informeren over alle zaken die je als ondernemer tegenkomt. Zo maken wij ons sterk voor ondernemers, jou!

Editie: oktober 2020

STERK!: verandering

In deze tweede editie van ons magazine STERK! met het thema ‘verandering’ willen wij je helpen om zo goed mogelijk veranderingen te doorstaan. Of het nu een verandering is uit vrije keuze of eentje die je opgedrongen is bijvoorbeeld door de uitbraak van de coronacrisis. Samen gaan we ervoor.

Bekijk hier het volledige magazine.

Editie: mei 2020

STERK!: starten

Wij zijn in 2019 gestart met een nieuwe huisstijl. Daarnaast start je als ondernemer regelmatig iets op; van een nieuw bedrijfsonderdeel, het aannemen van een collega tot zelfs de start van een hele nieuwe onderneming. Het thema ‘starten’ was daarom snel ontstaan en een mooie kapstok voor veel inspirerende en interessante artikelen en interviews. Belangrijk om te vermelden is dat alle inhoud van dit magazine pre-corona is geschreven.

Bekijk hier het volledige magazine.

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?