Advies in elke fase

NA MIJN BEDRIJF: MET PENSIOEN EN NU?

Je hebt je bedrijf overgedragen aan de volgende generatie. Of heb je je bedrijf verkocht? Er staat nu iemand anders aan het roer om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Maar hoe zit het met jou? Hoe ga je om met vrijgekomen liquide middelen? Heb je genoeg geld voor je pensioen? Heb je al nagedacht over een testament? Hoe kun je je partner en kinderen goed verzorgd achterlaten? Wij kunnen ons voorstellen dat deze vragen je wakker houden. Onze specialisten zorgen ervoor dat je volop kunt genieten en ontspannen van je pensioen. 

FINANCIËLE PLANNING: ZORG EERST VOOR JEZELF

Het is belangrijk om eerst voor jezelf te zorgen. Heb je genoeg geld om van te leven en om de dingen te doen die je wilt doen? Dit kun je in kaart brengen door financiële planning. Je hebt je hele leven hard gewerkt, dus wel zo fijn als je nu kunt genieten zonder financiële zorgen. Onze specialisten kijken met een helicopterview naar jouw hele financiële plaatje. Een goed financieel plan kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je ruimer kunt leven en je nabestaanden goed verzorgd achterlaat. Benieuwd wat een financieel plan jou nog meer kan opleveren?

ESTATE PLANNING: ZO GUNSTIG MOGELIJK OVERDRAGEN

Hoe ga je je vermogen zo gunstig mogelijk overdragen aan de volgende generatie? Dat is estate planning in een notendop. Het zijn misschien niet de leukste onderwerpen om te bespreken, maar het is zo belangrijk om dit goed op papier te zetten. Met estate planning houd jij de regie in handen en bepaal jij aan wie jouw vermogen nagelaten wordt. Natuurlijk met zoveel mogelijk belastingvoordeel. Zo zorg je ervoor dat jouw erfgenamen niet voor (financiële) verrassingen komen te staan en goed verzorgd achterblijven. Lees hier wat onze estate planners voor jou kunnen betekenen.

PRIVATE INVESTEERDER: EENS ONDERNEMER, ALTIJD ONDERNEMER

Ondernemer ben je natuurlijk voor het leven. De nauwe betrokkenheid bij het ondernemerschap zal altijd blijven. Je kunt ervoor kiezen, als je voldoende liquide middelen hebt, om andere ondernemers te helpen met het opstarten of laten doorgroeien van hun bedrijf. Dit kun je doen als private investeerder. Benieuwd of dit iets voor jou is?

GENIETEN IN JE EIGEN VAKANTIEWONING

Wie heeft er nou niet ooit eens gedroomd van het aankopen van een eigen vakantiewoning? Op een vakantiepark in een mooi duingebied of juist in een bosrijke omgeving. Een huisje in het buitenland kan natuurlijk ook. De mogelijkheden zijn legio. Onze specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van een vakantiehuisje. Je krijgt bij de aankoop namelijk te maken met inkomstenbelasting, btw, overdrachtsbelasting, toeristenbelasting, forensenbelasting en nog een aantal andere gemeentelijke heffingen. Complexie materie, maar wij wijzen je de juiste weg. Zo kun jij genieten van jouw welverdiende vakantie.

MEER DAN JOUW FINANCIËLE PARTNER

Onze specialisten kunnen je bijstaan in alle fases van het ondernemerschap. Inzicht in je financiële situatie geeft je rust en je houdt de regie in handen. Zo kun je zorgeloos genieten van je welverdiende pensioen. Jij weet dat je voldoende liquide middelen hebt en je nabestaanden goed verzorgd achterlaat. Dat is pas sterk!

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Belastingvrije reiskostenvergoeding vanaf de camping?
Veel Nederlanders brengen hun vakantie door op campings. Wanneer een ouder van een gezin vanaf de camping naar het werk rijdt, rijst de vraag of dit als woon-werkverkeer kan worden beschouwd. Ook wordt afgevraagd of in dit geval een belastingvrije reiskostenvergoeding mogelijk is.
Lees verder
arrow right
25 tips HRM-beleid
25 tips voor een goed HRM-beleid voor jou op een rij
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

OMNYACC OP LINKEDIN VOLGEN

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?