Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Fiscaal advies

INTERNATIONAAL FISCAAL ADVIES: SAMENLOOP VAN REGELS

Ga je met jouw werkzaamheden de grens over? Denk je aan emigratie? Of neem je internationale arbeidskrachten in dienst voor de werkzaamheden in Nederland? Voor alle grensoverschrijdende activiteiten krijg je niet alleen te maken met de Nederlandse belastingregels, maar ook met regels uit een ander land. De samenloop van deze regels kan erg complex worden. Ga jij de grens over of haal je over de grens naar jou toe? Onze specialisten hebben de kennis in huis om de buitenlandse belastingregels in kaart te brengen. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij een internationaal netwerk van accountants en adviseurs die wij kunnen inschakelen.

INTERNATIONAAL FISCAAL ADVIES: WAT BIEDEN WIJ AAN?

Er zijn veel verschillende situaties waarbij je te maken krijgt met de buitenlandse wet- en regelgeving. Dit is een greep uit onze diensten:

  • hulp bij het vaststellen van de gevolgen voor inkomsten- en loonbelasting, de sociale verzekeringen en pensioenvraagstukken
  • ondersteuning bij administratieve vereisten bij grensoverschrijdende activiteiten
  • opstellen van belastingaangiften rekening houdend met grensoverschrijdende activiteiten of een emigratie/immigratie
  • advies bij het aantrekken of inhuren van buitenlandse arbeidskrachten
  • advies over de beste fiscale en juridische structuur voor activiteiten in het buitenland
  • sparringpartner en klankbord bij het plannen van jouw unieke situatie


OVER DE GRENS MET OMNYACC?

Sla jij jouw ondernemersvleugels uit in het buitenland? Onze specialisten hebben al veel ondernemers geholpen die te maken krijgen met de buitenlandse wet- en regelgeving. Daarnaast werken wij met veel persoonlijk contact en heb je een vast contactpersoon. Binnen onze organisatie werken we met korte lijnen waardoor het mogelijk is snel te schakelen.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Rapportages en dashboarding

Rapportages en dashboarding

Financiële rapportages geven inzicht in jouw financiële situatie en vormen de basis voor strategische beslissingen.
Wlz nacalculatie

Wlz nacalculatie

Ben jij financieel verantwoordelijke bij een organisatie die langdurige zorg verleent? Dan ben je volgens de Wet langdurige zorg (Wlz) verplicht om financiële verantwoording af te leggen over de geleverde zorgprestaties. 
Eke Hus

Eke Hus

Belastingadviseur

Btw-vraagstukken

Btw-vraagstukken

Zit jij met een ingewikkelde btw-kwestie? Onze specialisten behandelen dagelijks btw-vraagstukken en kennen alle ins en outs van de complexe wetgeving. 
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?