Vestigingen

ACCOUNTANTS- EN ADVIESKANTOOR OMNYACC TEXEL

De geschiedenis van ons accountantskantoor op Texel gaat terug tot 1973 toen Jan Beijert het administratiekantoor van Sluisman en Wolse overnam en Beijert Accountancy een feit was. In 2013 hebben we ons bij Omnyacc accountants & adviseurs aangesloten. Voor alle ondernemerskwesties kun je bij ons in Den Burg terecht. Wij werken wel nog steeds ‘op sien Tessels’, laagdrempelig en informeel. Ons team van ervaren krachten, specialisten en jonge ambitieuze medewerkers staat voor je klaar. Loop gerust eens bij ons binnen!

LAAGDREMPELIG EN PROFESSIONEEL

Een laagdrempelige omgang in combinatie met hoogwaardige kennis is de mooie mix dat typerend is voor kantoor Texel. Daarnaast staan betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel. Een informele sfeer met professionele aanpak werkt voor ons. We werken in een collegiale en platte organisatie. We zijn trots op onze jarenlange klantrelaties. Ons doel is samen te werken in teamverband aan de beste dienstverlening. Voor alle ondernemerskwesties kun je bij ons terecht. 

Vennoot en Registeraccountant Texel

Tristan Ellen

"Met ons team werken we nauw samen om  jou als ondernemer zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen. Dit doen we professioneel en tegelijkertijd informeel en laagdrempelig."

Paal 9

René Jager

"De rentmeester kwam bij ons op bezoek om het erfpachtbeleid te bespreken. Tijdens een bak koffie bespraken we het hoge gevraagde bedrag en elkaars belangen. Andere ondernemers deden het via de makelaar, maar daar had ik geen goed gevoel bij. Voor dat geld kon ik weken onderhandelen. Op de achtergrond zorgde Bart (Goemans, Omnyacc Texel) er weer voor dat alles gedocumenteerd werd. Ook liep hij de contracten na en filterde alles wat belangrijk was. In korte tijd hebben we op een vriendelijke manier, zonder al teveel gedoe, een heel keurig contract weten te verkrijgen waar beide partijen verder mee konden."

FEITEN OVER TEXEL

  • Kantoor met echte Texelse roots
  • In 2013 aangesloten bij Omnyacc
  • Uitgebreide branchekennis van horeca- en verblijfsrecreatie & agro-sector
  • Het aanspreekpunt voor elke ondernemer
  • Team van 20 betrokken collega's

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Belastingaangifte
Wij verzorgen je complete belastingaangiften en adviseren je hoe je, indien mogelijk, meer fiscaal voordeel kunt behalen.
Lees verder
arrow right
Lonenspecial: NOW (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid)
De NOW is een tegemoetkoming in de loonkosten voor werkgevers die vanwege de coronacrisis de omzet met minstens 20% zagen dalen. In dit nieuwsartikel vind je de belangrijkste informatie over de loonsubsidie. 
Lees verder
arrow right
Dennis de Visser

Dennis de Visser

Assistent-accountant

Peter Bancken

Peter Bancken

Zelfstandig assistent-accountant

Josien Barhorst-de Visser

Josien Barhorst-de Visser

Fiscaal medewerker / managementassistente

Leendert Eelman

Leendert Eelman

Salarisadviseur

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor