Vestiging

ACCOUNTANT- EN ADVIESKANTOOR OMNYACC SCHAGEN

Op zoek naar een accountantskantoor in Schagen? Bij Omnyacc Schagen is het meer dan alleen een jaarrekening en belastingaangiften, maar een totaalconcept aan dienstverlening. Wil je graag het maximale uit jouw onderneming halen? Ben je op zoek naar die sparringpartner die jou dat steuntje in de rug kan bieden? Het team van accountants, administratief medewerkers, salarisadviseurs, fiscalist en HRM-adviseurs helpt je graag om van jouw onderneming een succes te maken! 

'De beste manier om de toekomst te voorspellen, is door deze zelf te maken.'

Vennoot en accountant

Wijnand Breuker

“Sommige klanten werken bij ons op kantoor aan hun administratie. Zo kunnen ze snel hun vragen stellen. Ik krijg vaak terug van de klant dat ze dit persoonlijke enorm waarderen. Ze zien ook hoe wij met elkaar omgaan en voelen de dynamiek die er op kantoor heerst.”

DIT KUN JE VAN ONS ACCOUNTANTSKANTOOR VERWACHTEN

Onze experts kennen de markt en weten wat er speelt. Met behulp van slimme ICT-oplossingen (onder andere een online dashboard met realtime informatie) kun je in één oogopslag zien hoe jouw onderneming ervoor staat. Daarnaast staan we bekend om de korte lijnen, het snelle schakelen en het actief meedenken. De kwaliteit van ons accountantskantoor wordt gewaarborgd door een team van accountants, assistent-accountants, fiscalisten en adviseurs. 

‘Hoeveel levert jouw accountant jou op?’

Wagamama

Arjen Schrama

"De reis van Wagamama is met ups en downs gegaan. We hebben hele moeilijke fases gehad met een slechte financiële positie door aanloopverliezen en investeringen. Het zijn ingewikkelde processen geweest. Ik had dit absoluut niet gekund zonder de steun van Aad (Dobbe, registeraccountant en vennoot bij Omnyacc). Vanaf het begin heb ik altijd goede adviezen gehad en dat is goud waard. Ik kan altijd een beroep op hem doen. Soms sta je er moeilijk voor en weet je niet hoe je de volgende stap kunt maken. Dan is het heel fijn als je een nuchtere en bekwame adviseur hebt, die praktische tips geeft en waarmee je kunt sparren om tot een goede beslissing te komen. In alle onderhandelingen kan ik terugvallen op Aad. Aad weet meer van mijn bedrijf dan ik weet."

FEITEN OVER OMNYACC SCHAGEN

  • Team van betrokken en enthousiaste medewerkers
  • Totaalconcept aan dienstverlening
  • Jarenlang vast contactpersoon
  • Ongevraagde tips die voor jou van belang zijn
  • Gebruik van laatste boekhoud- en salarissoftware
  • Keurmerken (AFM-vergunning voor wettelijke controles, horizontaal toezicht en College belastingadviseur)
Relatiebeheerder

Petra de Wit

“-Fijn dat je er bent- staat op onze (open) voordeur vermeld en dat is ook precies hoe de klant het ervaart. Klanten voelen zich thuis bij ons en merken ook dat wij een fijn team zijn. Alle specialismen zijn aanwezig onder één dak. We zitten ‘dicht op’ de klant. Zo bellen we bijvoorbeeld zelf naar klanten wanneer wij denken dat zij wel een steuntje in de rug of een goed advies kunnen gebruiken. Zij waarderen dit.

Uitgelicht

SPECIAAL VOOR JOU

Rapportages en dashboarding
Financiële rapportages geven inzicht in jouw financiële situatie en vormen de basis voor strategische beslissingen.
Lees verder
arrow right
Bedrijfswaardering
Bij de verkoop of overname van een bedrijf is het belangrijk om de waarde van je bedrijf te bepalen. Benieuwd wat jouw bedrijf écht waard is? 
Lees verder
arrow right
Werkkostenregeling 2021
De afrekening van de werkkostenregeling (WKR) van 2020 vindt voor 1 maart plaats. Ben je al op de hoogte welke vergoedingen en verstrekkingen onder de WKR vallen? En tot welk bedrag? En hoe zit het als je het maximale bedrag overschrijdt? Je vindt de antwoorden en meer in dit nieuwsartikel.
Lees verder
arrow right
Demi Guijken

Demi Guijken

Communicatiemedewerker

Gwenda Nielen

Gwenda Nielen

Salarisadviseur

Sander Kaandorp

Sander Kaandorp

Assistent-accountant

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor