Vestiging

ACCOUNTANTS- EN ADVIESKANTOOR OMNYACC DEN HELDER

Op zoek naar een accountantskantoor in Den Helder? Een mix van jong talent en ervaren specialisten vind je in ons team van ongeveer 70 medewerkers. Van (register)accountants, belastingadviseurs, juristen, salaris- en HRM adviseurs, financieringsspecialisten en meer. Hier vind je echt alles onder één dak. Deze ervaring gaat terug naar 1930. Sindsdien is er wel het een en ander veranderd. We zijn verregaand gedigitaliseerd, uitgegroeid tot een full-service accountants- en advieskantoor en bieden dit aan vanuit ons vernieuwde pand aan de Verkeerstorenweg 1 in Den Helder. Het enige wat in al die jaren niet is veranderd: we zijn er 'gewoon' voor je. Benieuwd hoe wij ons sterk kunnen maken voor jou als ondernemer? Stap gerust eens binnen!

VAST EN LOYAAL TEAM IN DEN HELDER

Bij ons heb je jaar in jaar uit dezelfde contactpersonen. Je hoeft je verhaal maar één keer te doen. En als er een andere specialist bij wordt gehaald dan is hij of zij al op de hoogte. Dat geeft je rust én scheelt je een hoop tijd. Zo kun jij focussen op jouw passie: ondernemen. Dan doen wij wat wij het liefste doen: jou daadwerkelijk verder helpen! 

Bekijk ons team >

Senior advisor en registeraccountant

Rob Schouten

"De passie voor het vak spat er vanaf zei een klant laatst tegen mij. Leuk om te horen en bovendien waar. Als iets in mijn hoofd zit dan ga ik er volledig voor. Deze inzet zie ik ook terug in ons team. Wij werken al jaren met een vast team, wat erg prettig werkt. Onze klanten hebben hun vaste contactpersoon en wij weten wat we aan elkaar hebben. Met onze klanten gaan wij voor dezelfde langdurige en prettige relatie. Op deze manier kunnen wij vol van waarde zijn voor elkaar!"

VENNOTENTEAM IN DEN HELDER

Onze vennoten zijn samen met het team bezig om ondernemend mkb zo goed mogelijk te ondersteunen, coachen en adviseren. Van links naar rechts op de foto: Dennis Bierman, Nico Vonderbank, Marco Bakker, Gerard de Graaf, Melanie Schintz-Privée, Rob Schouten en Michel Krediet. Stephan van der Stoop is ook onderdeel van het vennotenteam.

VOORUITKIJKEN: DAT WERKT VERHELDEREND

Hoewel de jaarrekening nog steeds een eis is, ligt daar niet meer de focus op bij Omnyacc. Ons werk als accountant schuift steeds meer op van het administreren en opmaken van de jaarrekening, naar tussentijds rapporteren en analyseren van de cijfers en ontwikkelingen, zodat je daar als ondernemer op kan sturen.

Michel Krediet, registeraccountant en vennoot: "Ik zeg altijd, de beste bespreking van een jaarrekening, is de bespreking waarbij het jaarrapport niet eens open gaat. Als ondernemer wil je veel meer bezig zijn met het nu en de toekomst. Waar gaat het heen, zit ik nog op koers of moet ik gaan bijsturen. We merken vaak dat het prettig is om daarover te klankborden. Eens rustig achterover leunen en een paar stappen vooruit denken, dat kan soms heel verhelderend zijn.”

UNIEK IN DE REGIO: ONZE AUDIT TAK

Als één van de weinige kantoren in de kop van Noord-Holland beschikken wij over de AFM-vergunning. Zo bedienen wij controleplichtige bedrijven en instellingen bij onder andere de accountantscontrole en andere verantwoordingen, zoals de WNT en WMO.

Melanie Schintz-Privée, registeraccountant en vennoot: "Mijn hart gaat sneller kloppen van een interessante controle. Ik kan mijn ei helemaal kwijt in het bedenken van manieren om de vereiste zekerheid te verkrijgen of om de meest effectieve en efficiënte manier te bedenken om een controle in te steken. In control van onze opdrachten!"

TEAMS VAN FORMAAT

Niet alleen alles onder één dak, maar efficiënte teams die jou als ondernemer op elk vlak kunnen bijstaan. Naast ons team van accountants en administrateurs beschikken we over een team van salarisadministrateurs, HRM-adviseurs en arbeidsrechtjuristen (deels op de foto links) die je ondersteunen bij alles op het gebied van personeel. Van salarisadministratie, inzet van personeelssubsidies, tot begeleiding bij ontslag en duurzame inzetbaarheid. Ons fiscale team draait zijn hand niet om voor lastige aangiften, btw-vraagstukken of een herstructurering. Ze vinden het een uitdaging om te ondersteunen bij een overname of fusie en stellen met gemak een financieel of een estate plan op. Ook voor internationaal belastingadvies zit je goed bij ons team van belastingadviseurs. 

Salarisadviseurs in Den Helder Belastingadviseurs in Den Helder

FEITEN OVER ONS ACCOUNTANTSKANTOOR IN DEN HELDER

  • Jarenlange ervaring wat teruggaat naar 1930
  • Vast en loyaal team van 70 (register)accountants, belastingadviseurs, fiscaal-juristen, pensioen- en personeelsadviseurs
  • Een vast contactpersoon die zijn klant door en door kent en zo optimaal kan bedienen
  • Sparringspartner voor het mkb in de Noordkop: van starter, doorgroeier tot (middel)groot bedrijf
  • Dé agro- en offshore/maritieme specialist in de regio
  • Een van de weinige kantoren in Noord-Holland met een AFM-vergunning voor het controleren van een jaarrekening
  • Digitaal waar mogelijk én nodig, zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen

Omnyacc Den Helder

Omnyacc in Control

Danique Kuster

Danique Kuster

Secretaresse

Amber Timmer

Amber Timmer

Administratief medewerker

Eke Hus

Eke Hus

Belastingadviseur

Jasper Boekel

Jasper Boekel

Assistent-accountant

Belinda Hemke

Belinda Hemke

Salarisadviseur

Thom van Dijk

Thom van Dijk

Assistent-accountant