Vestigingen

ACCOUNTANTS- EN ADVIESKANTOOR OMNYACC LEEUWARDEN

Samen met ons jonge en dynamische team van specialisten maken wij ons elke dag sterk voor ondernemers. Sinds de fusie van Omnyacc en Synergie op 1 januari 2008 richt Omnyacc Leeuwarden zich op de multidisciplinaire dienstverlening. Een traditioneel accountantskantoor zijn wij allang al niet meer. De visie van vennoten Chris van Buiten (Registeraccountant) en Harold Steunebrink (HRM- en Pensioenadviseur) is helder: “wij willen de bedrijfsregisseur voor onze klanten zijn!”

MEGADIENSTENPAKKET VAN OMNYACC LEEUWARDEN

Een mega dienstenpakket en dat onder één dak! Naast de traditionele kernactiviteiten accountancy en fiscaliteit biedt Omnyacc Leeuwarden namelijk ook complete ondersteuning op het gebied van:

Vennoot en registeraccountant

Chris van Buiten

“Of het nu gaat om een herstructurering, management buy-in of een vraagstuk op het gebied van strategisch personeelsmanagement, onze specialisten uit de verschillende disciplines werken samen om jou als ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen op alle vlakken!”

YFK MARKETING

Eva van Leeuwen

"Je hebt meer partijen natuurlijk, dus enige twijfel wie te kiezen was er wel, maar ik heb gewoon het besluit genomen. En dat is nog geen dag tegengevallen. Ik wilde dat alles werd geregeld want ik ben wel van het gemak. Vooral het feit dat als ik een vraag stuur naar één specialist en dit breed wordt opgepakt spreekt me aan. Ik krijg advies vanuit alle disciplines."

MULTIDISCIPLINAIR KENNIS DELEN

Een vast en betrouwbaar aanspreekpunt voor al jouw zaken. Wel zo prettig. Maar kijkt die dan wel naar alle disciplines? Door de intensieve samenwerking van onze collega’s op alle vakgebieden komen alle zaken aan bod. Dit resulteert in gevraagd, maar ook ongevraagd advies. Integraal advies waar je als ondernemer verder mee komt. Zowel privé als zakelijk. Dit is ook mogelijk door de open cultuur die er is op onze werkvloer en de prettige samenwerking tussen de collega’s. Een veel gehoorde uitspraak op kantoor Leeuwarden is: “hebben we al gelachen vandaag?” De combinatie van werkplezier en focus werkt voor ons perfect. Het kunnen ontsluiten van kennis voor de klant op het juiste moment is dan ook het schot in de roos.

GROEIENDE VRAAG NAAR HRM EN PENSIOENDIENSTEN

Wij hebben de expertise in huis om het verzuimmanagement, inclusief salarisadministratie, (zorg)verzekeringen en HRM-beleid goed te kunnen regelen. Via onze handige online HRM-applicatie kun je alle gegevens inzien en beheren. Dit bespaart je veel tijd, ergernis én geld. Via onze bekende interactieve HRM-workshops houden wij je graag op de hoogte over de belangrijkste ontwikkelingen op personeelsgebied. Daarnaast groeit de vraag naar pensioendiensten snel. Ons advies is om niet zomaar een bestaand pensioencontract te verlengen. Door te onderhandelen en te vergelijken voorkom je verrassingen, maar het kan je ook forse besparingen op de uitvoeringskosten opleveren. 

Vennoot en Pensioen- en HRM-adviseur

Harold Steunebrink

"Wij kunnen je helpen om een nieuw collectief pensioen op te zetten voor je werknemers of voor jezelf: ons nieuwe directiepensioen voor de ondernemer."

FEITEN OVER ONS ACCOUNTANTSKANTOOR IN LEEUWARDEN

  • Een team met een mix van jonge honden en door de wol gewassen (assistent)-accountants, belastingadviseurs, HRM-adviseurs, Pensioen- en inkomensadviseurs, salarisadviseurs en financieringsadviseurs 
  • Open cultuur met professionals in diverse adviesgebieden: ‘hoe kijk jij hiernaar’ wordt veel besproken tussen de professionals en vertaalt zich in advies, zowel gevraagd als ongevraagd
  • Naast (register)accountants en fiscalisten hebben we ook fiscaal-juristen, pensioen- en personeelsadviseurs in huis
  • Proactief in digitalisering, digitaal waar mogelijk én nodig, zonder het persoonlijke een moment uit het oog te verliezen
  • Samen voorop in innovatie en willen vernieuwen, in proces en integraal advies
  • Friese nuchterheid voorop: wat binne we mooi fut en su digt bij hus

Omnyacc Leeuwarden Accountants & Adviseurs

Omnyacc In Control

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Strategisch personeelsbeleid
Breng jouw personeelswensen in kaart met strategisch personeelsbeleid. Dit helpt om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de talenten van jouw personeel.
Lees verder
arrow right
Accountantscontrole
Accountantscontrole: de stok achter de deur om processen flink onder de loep te nemen. Met ons advies verbeter je daadwerkelijk. Maak van de nood een deugd.
Lees verder
arrow right
Estate planning
Wil je je kind financieel bijstaan bij bijvoorbeeld de studiekosten, de aankoop van een woning of wil je het familiebedrijf overdragen? Welke schenking past bij jou financiële steun en hoe verhoog je het rendement van jouw schenking? Dat lees je in dit artikel. 
Lees verder
arrow right
Johan Betsema

Johan Betsema

Belastingmedewerker

Wilma Vergnes

Wilma Vergnes

Managementassistente

Vincent van Loo

Vincent van Loo

Managementassistent

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor