PERSONEEL EN PENSIOEN

Strategisch personeelsmanagement: hoe werf, verbind en behoud ik personeel? Door het voeren van coachingsgesprekken ken jij jouw medewerkers en hun kwaliteiten. Maar hoe krijg je talent binnen? Met het juiste werving- en selectieproces gaan ze zelfs niet meer weg. Tenminste als je hen tevreden houdt door het inzetten van bijvoorbeeld een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Dit draagt ook bij aan een laag ziekteverzuim. Evengoed moet je, je volgens de wet laten ondersteunen door een arbo-deskundige. Daarbij is arbodienstverlening handig voor re-integratietrajecten. Niets is te overzien, dus een inkomens- en verzuimverzekering raden wij zeker aan. Onze HRM-ers zijn er voor jou, jouw onderneming en jouw personeel.

Salarisadministratie
Het voeren van een correcte, tijdige en betrouwbare salarisadministratie kijkt nauw. Salarisadministratie, méér dan een loonstrook.
Lees verder
arrow right
Strategisch personeelsbeleid
Breng jouw personeelswensen in kaart met strategisch personeelsbeleid. Dit helpt om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de talenten van jouw personeel.
Lees verder
arrow right
Werving en selectie
Kwalitatief goed personeel is het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie. Het werven en selecteren van de juiste werknemers is erg belangrijk.
Lees verder
arrow right
Coaching
Coaching kan jou, je onderneming of jouw medewerkers naar een hoger niveau tillen. Onze specialisten geven je inzicht, laten je groeien en ontwikkelen.
Lees verder
arrow right
Arbodienstverlening
Hoe ga jij om met verzuim? Bij Omnyacc ben je aan het juiste adres voor een gezonde organisatie. Alle specialisten onder één dak.
Lees verder
arrow right
Duurzame inzetbaarheid/verzuim
Met duurzame inzetbaarheid en verzuimmanagement voorkom, beheers en dring je verzuim terug.
Lees verder
arrow right
Inkomens- en verzuimverzekering
Als ondernemer kun je niet alle risico’s zelf dragen. Het verzuimrisico is daar een mooi voorbeeld van.
Lees verder
arrow right
Pensioen ondernemer
Je kunt als ondernemer niet vroeg genoeg beginnen met het vormen van jouw eigen basisinkomen. Onze pensioenspecialisten staan voor je klaar!
Lees verder
arrow right
Pensioen werkgever
Wat zijn voor jou de beste mogelijkheden? Wij analyseren, implementeren, beheren en controleren jouw werkgeverspensioen.
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Het beleid van Omnyacc PHRM is dan ook gericht op een lange termijn relatie met onze klanten waarbij de belangen van onze klanten centraal staan. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers op basis van een passende beloning. Bij onze doelstellingen past geen beloning op basis van prestatie- en/of resultaatscriteria. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris.

Artikel 1:120 lid 2 Wft is op Omnyacc PHRM niet van toepassing.