Kennisbank

KENNIS IN BEELD

In kennis in beeld zijn onze collega's aan het woord. Met een korte video gaan zij in op actualiteiten, gewijzigde wet- en regelgeving en geven tips aan jou als ondernemer. Zo ben jij op de hoogte. 

Rik over het BTW- éénloketsysteem

Collega Rik Hoogterp (belastingmedewerker Omnyacc Leeuwarden) vertelt je over het BTW-éénloketsysteem. Het voordeel van dit systeem is dat je door één aangifte, aangifte kunt doen voor de btw voor alle EU-landen waar je goederen of diensten levert. 

Marco over de juiste ondernemingsstructuur

Collega Marco Keizer (belastingadviseur Omnyacc Leeuwarden) geeft aan hoe Omnyacc jou bij kan staan bij het kiezen van de juiste structuur. Wist je dat je met de juiste structuur belastingvoordeel kunt behalen en jouw risico's aanzienlijk kunt beperken?

Vincent over waarderen van een onderneming

Onze collega Vincent Verburg (belastingadviseur Omnyacc Schagen) vertelt je in deze video meer over bedrijfswaardering. Wat houdt een bedrijfswaardering in en wanneer heb je een waardering nodig voor jouw onderneming? 

Vincent over de Werkkostenregeling (WKR)

Via de werkkostenregeling kan een werkgever zijn personeel onbelast allerlei zaken vergoeden en verstrekken. Hoe zit dat precies fiscaal? Onze collega Vincent Verburg (belastingadviseur Omnyacc Schagen) legt het uit.
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?