Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Omnyacc tips

KENNIS IN BEELD

In kennis in beeld zijn onze collega's aan het woord. Met een korte video gaan zij in op actualiteiten, gewijzigde wet- en regelgeving en geven tips aan jou als ondernemer. Zo ben jij op de hoogte. 

Rik over het BTW- éénloketsysteem

Onze collega Rik Hoogterp (belastingmedewerker Omnyacc Leeuwarden) vertelt je in deze video meer over het BTW-éénloketsysteem. Het voordeel van dit systeem is dat je als Nederlandse ondernemer middels één aangifte, aangifte kunt doen voor de btw voor alle EU-landen waar je goederen of diensten levert. Benieuwd hoe dit systeem voor jou kan werken? Bekijk de video of neem contact met ons op.

Video afspelen

Marco over de juiste structuur voor jouw onderneming

Collega Marco Keizer (belastingadviseur Omnyacc Leeuwarden) geeft aan hoe Omnyacc jou bij kan staan bij het kiezen van de juiste structuur voor jouw onderneming. Wist je dat je met de juiste structuur belastingvoordeel kunt behalen en jouw risico's aanzienlijk kunt beperken? Leg je situatie eens aan ons voor. We denken graag met je mee.

Video afspelen

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Btw-vraagstukken

Btw-vraagstukken

Zit jij met een ingewikkelde btw-kwestie? Onze specialisten behandelen dagelijks btw-vraagstukken en kennen alle ins en outs van de complexe wetgeving. 
Herstructurering

Herstructurering

Bij herstructurering of oprichten van een vennootschap beland je direct in het fiscale landschap. Hoe zit het dan met zaken als belastingheffing?
Bedrijfsovername en fusie

Bedrijfsovername en fusie

Een fusie of bedrijfsovername heeft financieel, fiscaal en juridisch grote gevolgen. Daarom is het verstandig om onze specialisten in te schakelen.
Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?