Advies in elke fase

VOOR ONDERNEMER EN ONDERNEMING

Ga jij jouw eigen bedrijf opstarten? Dan komt er veel op je af, zoals het inschrijven bij de KvK en het schrijven van een ondernemingsplan. Eenmaal de smaak te pakken? Dan is groeien niet uitgesloten. Eerst deed je alle werkzaamheden alleen, maar dan kun je ineens niet meer zonder personeel, moet je je verzekeren tegen allerlei risico’s en bezighouden met juridische en fiscale zaken. Een wens van iedere ondernemer is om na de groeifase een stabiele organisatie te hebben. Er ontstaat rust, maar ook de kans om processen weer op scherp te zetten voor de volgende fase. Bijvoorbeeld het overdragen of verkopen van jouw bedrijf. En dan? Ook nadat je gestopt bent met je bedrijf helpen we je met je pensioen, testament of vrijgekomen liquide middelen. Wij ondersteunen je in elke fase van het ondernemerschap.

Starten
Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op je af waar je niet altijd kennis van hebt. Graag zetten wij samen met jou de eerste stap tot succes!
Lees verder
arrow right
Groeien
Je bent trots op de ontwikkeling die je bedrijf doormaakt. Terecht! Maar hoe nu verder? Wij helpen bij allerlei zaken die je hiervoor niet hoefde te regelen. 
Lees verder
arrow right
Stabiliseren/reorganiseren
Dit is het moment om jouw organisatie een spiegel voor te houden. Samen stellen wij jouw processen scherp voor de volgende stap.
Lees verder
arrow right
Overdragen
Begin op tijd met de voorbereidingen want het verkoopklaar maken van jouw onderneming neemt enkele jaren in beslag.
Lees verder
arrow right
Na mijn bedrijf
Je hebt je bedrijf overgedragen naar de volgende generatie. Wij zorgen ervoor dat je volop kunt genieten en ontspannen tijdens je pensioen. 
Lees verder
arrow right

OMNYACC IN BEELD

Het gebruikmaken van beeld geeft je overzicht in één oogopslag. Je kunt dit vormgeven door strategisch visualiseren.

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?