Accountancy & administratie

TOEKOMSTGESPREK: JOUW TOEKOMSTBEELD VOORSTELBAAR MAKEN

Zie jij door de bomen het ondernemersbos niet meer? Of zit je met een strategisch vraagstuk waarbij je het antwoord niet inzichtelijk krijgt? Dan kan het toekomstgesprek uitkomst bieden. Een duidelijke visie, een helder toekomstbeeld en een duidelijke strategische richting is het cruciale fundament van elke onderneming. Door het combineren van visueel denken, strategisch tekenen en bedrijfskundig advies maken we jouw toekomstvisie of ondernemerskwestie inzichtelijk. Het gebruikmaken van beeld geeft je overzicht in één oogopslag.

BEDRIJFSKUNDIGE EN VISUEEL STRATEEG RAYMOND

Bij Omnyacc werken we multidisciplinair om jou bij het ondernemerschap te ondersteunen. Doordat de wereld steeds complexer, onzekerder en ongrijpbaarder wordt, is er meer behoefte aan inzicht en richting geven aan de toekomst. Het toekomstgesprek is daarom de discipline die hierbij kan helpen. Bedrijfskundige en visueel strateeg Raymond Krediet verheldert jouw vraagstukken  door strategisch te tekenen.

Vennoot en registeraccountant

Michel Krediet

“De mogelijkheden van Raymond, mijn broer, zag ik van dichtbij en sloten perfect aan bij onze wensen.”

HET TOEKOMSTGESPREK: WAT HOUDT HET IN?

Met het toekomstgesprek werken we samen op een creatieve en inspirerende manier aan jouw toekomst en/of strategie. Wij zetten tekenen in ten behoeve van jouw denkproces. Door creatieve en inspirerende sessies laten we jou op een andere manier kijken en denken over jouw bedrijf en kom je sneller tot nieuwe inzichten, met effectiever resultaat. Visueel denken en werken vergroot jouw denkkracht, laat je beter samenwerken en effectiever communiceren. Raymond Krediet: “Onze hersenen zijn grotendeels gericht op beelddenken en visuele verwerking, namelijk 75%! Door visualisatie laten we beide hersenhelften samenwerken. Het maakt je simpelweg slimmer.” Lees meer over zijn visie op de kracht van visualisatie op pagina 11 in ons magazine STERK!

Strategisch visualiseren kan je helpen bij:

  • het vormen en verscherpen van een (nieuw) toekomstbeeld
  • het bepalen van een (nieuwe) strategische richting
  • het aanscherpen of (her)ontwerpen van een strategie
  • het visueel communiceren en tot leven brengen van jouw strategie
  • het snel verhelderen van ondernemersvraagstukken


WAT LEVERT STRATEGISCH VISUALISEREN MIJ OP? 

Strategisch visualiseren kan jou als ondernemer veel voordelen bieden, namelijk:

  • een duidelijke visie op jouw (complexe) uitdagingen, overzicht van ‘next steps’ en een visueel stappenplan
  • een nieuw en gedeeld toekomstbeeld waar jouw bedrijf of organisatie naartoe zou moeten gaan
  • een strategische routekaart/strategieplaat die duidelijk de weg die voor je ligt, weergeeft
  • visuele communicatietools om strategie of verandering tot leven te brengen en jouw medewerkers te inspireren en motiveren
Bedrijfskundige en visueel strateeg

Raymond Krediet

"Een visueel en duidelijk beeld (tekening) van de toekomst of jouw uitdaging geeft overzicht. Dat zorgt voor rust en focus. Zo wordt het makkelijker om concrete stappen te zetten en neem je betere beslissingen."

HULP NODIG BIJ JOUW TOEKOMSTVISIE?

Onze specialisten maken samen met Raymond jouw toekomst inzichtelijk. Door een nauwe samenwerking adviseren we jou over je toekomst op strategisch niveau. Met deze uitkomst kunnen we jou financieel, fiscaal, juridisch of op het gebied van pensioen en HRM verder helpen om jouw doelstellingen te behalen. Wil jij op een effectievere en nieuwe manier denken over en kijken naar jouw bedrijf en toekomstmogelijkheden? De deur staat voor je open.

Omnyacc bij NHNEXT

Benieuwd hoe het toekomstgesprek voor jou kan werken? In de livestream van NHNEXT leggen collega's Raymond Krediet en Harold Steunebrink dit uit aan de hand van actuele voorbeelden. 

Strategie wordt vaak als een lastig onderwerp gezien. Een strategisch plan geeft daarom vaak onvoldoende resultaat en belandt in de la. Met strategisch visualiseren, een combinatie van bedrijfskundig advies en tekenen, kun je strategie simpel, effectief en leuk maken.

Kijk hieronder de livestream terug en laat je inspireren!

Vragen? Neem contact op >
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?