Software

NMBRS: DE IDEALE SALARIS- EN HRM-SOFTWARE

Wil jij ook geen papieren personeelsdossiers meer in de kast? Of constant moeten controleren of de nieuwe collega het arbeidscontract al heeft ondertekend Zoek je naar één pakket voor al je personeelsmutaties, verzekeringen, arbo-zaken en nog meer? Een pakket dat jou volledig ontzorgt met HRM-signalen en ken- en stuurgetallen? Zoek dan niet verder! Nmbrs is een softwarepakket dat digitaal ondersteuning biedt op het gebied van HRM en salarisadministratie. Van HRM-signalen tot ken- en stuurgetallen. Erik Folbert, salarisadviseur: “Het softwarepakket levert je echt tijdswinst op, actueel inzicht in loonstroken en het is ook nog eens eenvoudig te koppelen met andere bedrijfssoftware. Een optimaal HRM-beleid met minimale inspanning.”

DE FUNCTIONALITEITEN VAN NBMRS

Ga je aan de slag met Nmbrs? Dan krijg je hier het volgende voor terug:

 • de gehele HRM- en salarisadministratie digitaal 24/7 inzichtelijk voor werkgever en werknemer
 • gemakkelijk toegang voor iedere medewerker via rechtenprofielen
 • een digitaal onboardingstraject middels HR Cases Workflow
 • een pakket dat eenvoudig te koppelen is met tijdregistratie-, planning- en boekhoudpakketten
 • bij koppeling met boekhoudpakket: realtime inzicht in journaalposten
 • een runchecker die alle doorgevoerde wijzigingen uitvoerig toetst (bijvoorbeeld minimumloon-check)
 • een live loonstrook waarin je realtime kunt zien wat bijvoorbeeld een loonsverhoging voor invloed heeft op de kosten van jou als werkgever, maar ook wat de werknemer er netto aan overhoudt
 • genereer met één druk op de knop overzichten over verlofuren, verzuimpercentages, contracten of een eigen op maat gemaakte rapportage
 • digitaal verlofaanvragen, verzuim melden en declaraties indienen
 • mogelijkheid tot het maken van koppelingen met pensioen-, verzuim- en inkomensverzekeringen
 • tijdswinst doordat alle personeelsgerelateerde zaken in één pakket verwerkt zitten

JOUW DIGITALE PERSONEELSDOSSIER

Met Nmbrs heb je een digitaal personeelsdossier waarin je arbeidscontracten invoert, signaleringen instelt en tijdsregistratie en verlof bijhoudt. Een groot voordeel is de ‘Employee Self Service’ waarmee je medewerkers zelf toegang kunt geven tot de eigen Nmbrs omgeving. Hiermee voldoe je direct aan de voorwaarde dat je medewerkers inzage moet bieden in het personeelsdossier. Je kunt medewerkers machtigen en rechten geven wat zij wel of niet kunnen inzien. Daarna kunnen zij zelfstandig verlof bekijken en aanvragen, jaaropgaven en salarisstroken downloaden en declaraties indienen mét bewijsmateriaal. Bij goedkeuring wordt dit direct meegenomen in de aankomende salarisberekening.

Salarisadviseur

Erik Folbert

“Het Nmbrs dashboard kun je daarnaast op maat inrichten naar de eigen wensen van de organisatie. Het is daardoor erg gebruiksvriendelijk. Zo kun je managementrapportages maken, waarmee je kunt sturen op kengetallen.”

VERGEET NOOIT MEER WAT MET HR CASES WORKFLOWS

Schiet het informeren van een nieuwe medewerker er bij jouw organisatie ook weleens bij in? Weleens vergeten een collega in het zonnetje te zetten tijdens een jubilea? Of de bekende verjaardagen stress? Dat gaat niet meer gebeuren met HR Cases Workflows. In de HR Cases Workflow kun je een digitaal stappenplan instellen voor elke belangrijke gebeurtenis. Hoe werkt het? Je stelt een opvolgende takenlijst in met wat er moet gebeuren in bepaalde situaties (verjaardag, jubilea, nieuwe werknemer). Bij zo’n gebeurtenis ontvangt de verantwoordelijke collega een reminder in zijn mailbox met de betreffende taak. Ook kun je signaleringen instellen voor contractwijzigingen, aflopende contracten en een stappenplan voor als iemand zich ziek meldt.

SALARISADMINISTRATIE UIT HANDEN GEVEN?

Het Nmbrs pakket iets voor jou? Onze specialisten laten je graag door middel van een demonstratie zien hoe de software werkt. Samen bespreken wij de wensen op het gebied van HRM en salarisadministratie en stellen wij de software voor jouw organisatie tot in de puntjes in. Zo halen we het optimale voor jou uit het pakket. Je kunt ervoor kiezen om de salarisadministratie volledig uit handen te geven of deels. Als je de mutaties zelf door wilt voeren, ook goed! Wij moedigen die zelfstandigheid alleen maar aan. Onze salarisadviseurs controleren de salarisberekeningen op basis van de laatste wet- en regelgeving. Denk hierbij aan de onlangs ingestelde Wet arbeidsmarkt in balans. Ook kun je altijd contact opnemen met onze collega’s als je er niet meer uitkomt en hulp nodig hebt. Zo heb je geen omkijken naar een foutloze salarisadministratie en tijd over voor het ondernemen!

Salarisadviseur

Arco Garritsen

“Naast de salarisadministratie zetten wij ons op breed vlak in om jouw gehele HRM-beleid zo goed mogelijk in te zetten.”

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?