Software

EXACT ONLINE: ALLES IN ÉÉN BOEKHOUDPAKKET

‘Het online boekhoudprogramma waarmee je tijd overhoudt om te ondernemen.’ Zo omschrijft Exact Online hun boekhoudpakket. Simon Verduin, vennoot en accountant in Heerhugowaard, kan dat niet anders dan beamen: “Wij hebben al zo’n 600 bedrijven met volle tevredenheid gekoppeld. Er zijn zoveel functionaliteiten geïntegreerd, zoals scan- en herkensoftware. Ideaal. Dat je het bijna met elk pakket kan koppelen gaf de doorslag. Wij zijn fan van dit pakket en adviseren het iedere ondernemer!”

SAMEN ONTWIKKELEN MET NO HANDS ACCOUNTING PILOT

Als een van de eerste accountantskantoren werden we gevraagd om mee te doen aan de pilot ‘No Hands Accounting’. Met deze techniek leveren klanten hun administratie compleet digitaal aan en worden handmatige boekhoudtaken overgenomen door een robot en automatisch verwerkt. Concreet betekent dit dat alle bankmutaties elke ochtend tussen 7.00 en 8:30 uur automatisch worden ingelezen en geboekt. Om uiterlijk 9 uur heb je dan een actuele administratie. Je voorkomt hiermee dubbel werk en fouten. “Ik was blij toen ik werd gebeld met de vraag of we mee wilden doen”, zegt Simon. “Ja, het was een investering maar die verdiende zich snel terug in nieuw inzicht en tijdwinst. Tijd die we nu kunnen steken in het goed adviseren van onze klant. De cijfers lezen en vertalen. Daarnaast is het gaaf om nieuwe tools te gebruiken die nog niet op de markt zijn. En je merkt dat feedback voor verbetering direct wordt opgepakt. Zo kunnen wij het pakket steeds beter aanpassen op de wensen van onze klant.”

WAT KRIJG JE PRECIES MET EXACT ONLINE?

Exact Online is een uitgebreid pakket met vele functionaliteiten speciaal voor het MKB. Het hele overzicht vind je op Exact.nl met de bijbehorende kosten. Een paar belangrijke functionaliteiten op een rij:

  • alles-in-één boekhoudpakket incl. no hands accounting
  • Exact Online app voor het snel verwerken van o.a. facturen en bekijken van de laatste cijfers
  • geïntegreerde scan- en herkensoftware
  • handige tool voor financiële rapportages en dashboarding
  • koppeling met echt alle soorten software, zoals salaris- en voorraadsystemen
  • helpdesk die snel en goed helpt
  • koppeling met ons als accountant: efficiënt werken en gericht advies
Vennoot en accountant

Simon Verduin

“Bouw een API-koppeling (uitwisseling van data tussen twee systemen) als die er nog niet is en we koppelen het gewenste pakket aan Exact.”

DIGITALE ADMINISTRATIE: ZELF DOEN OF UITBESTEDEN?

Op het moment dat je kiest voor Exact Online als boekhoudpakket kunnen wij je helpen bij de inrichting van de financiële administratie. Denk hierbij onder meer aan het opzetten van een dashboard met de belangrijkste gegevens. Hierin verwerken we jouw wensen en maken meteen de belangrijkste koppelingen. Wil je de administratie dan verder zelf voeren? Aan jouw de keuze. Het pakket is niet lastig in gebruik. Wel vergt het de nodige tijd en is het belangrijk om je te verdiepen in bepaalde regels en wetten. Helemaal uitbesteden kan natuurlijk ook. Ons administratieve team zorgt dat jij er geen omkijken naar hebt. Foutloos en up-to-date. Ook signaleren wij als er zaken misgaan en zijn er voor je om je te attenderen, bijstaan en adviseren over bijvoorbeeld belastingvoordelen. Zo kun jij focussen op het ondernemen!

BOEKHOUDEN 2.0 - EXACT!

Simon: “Onze vestiging in Heerhugowaard heeft bewust gekozen om alleen te werken met Exact Online. Naast de eerder genoemde voordelen is het pakket intuïtief. Iedereen die ik spreek merkt binnen no-time hoe makkelijk het in gebruik is.” Ook bij onze andere vestigingen kun je terecht als je wilt werken met Exact Online. 

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?