Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Vestiging

ACCOUNTANT HOORN

Ben jij op zoek naar een accountant of adviseur die je kan helpen in elke fase van het ondernemerschap? Dan ben je bij Omnyacc Hoorn aan het juiste adres. Onze accountants kunnen je helpen bij het starten van je onderneming, in de groeifase bij het aantrekken van personeel, arbodienstverlening en verzuim, bij de administratie of fiscale zaken, maar ook bij het overdragen van je bedrijf en je pensioen. Wij doen alles om jou als ondernemer zo goed mogelijk bij te staan. Wil je meer weten over Omnyacc Hoorn? Lees dan snel verder.

OMNYACC HOORN: EEN FAMILIEBEDRIJF

Omnyacc Hoorn is een echt familiebedrijf. In 1990 is de vestiging opgericht door Carlo Müller. De zonen Casper en Xander kwamen in het bedrijf en hebben later het stokje overgenomen. Dit familiaire gevoel is ook wat wij onze collega’s en klanten meegeven.

Accountant en vennoot

Xander Müller

"Ik ben trots dat we het bedrijf van onze vader zo kunnen voortzetten en samen met ons team zulke mooie klanten mogen bedienen.”

SPECIALISTEN: ACCOUNTANTS EN HRM-ADVISEURS 

Voor de hele ondernemersreis kun je bij ons terecht. Onze accountants helpen je graag bij de jaarrekening, tussentijdse rapportages of met het opstellen van prognoses. Xander, vennoot en accountant, heeft zijn accountancy-ervaring ergens anders in het bedrijfsleven opgedaan voordat hij zijn expertise bij Omnyacc Hoorn inzette. Zijn ruime kennis en ervaring helpt hem ondernemers nog beter te kunnen adviseren. Casper, vennoot en HRM-adviseur, had al ervaring op het gebied van personeel en verzekeringen. Dit integreerde hij later bij Omnyacc Hoorn, waardoor de dienstverlening nog verder werd uitgebreid.

JOUW BETROUWBARE PARTNER

Zoek je een betrouwbare accountant of adviseur? Bij Omnyacc Hoorn hebben wij een laag klantverloop. Met ons team van ongeveer 20 medewerkers zetten wij ons voor de volle 100% in om jou als ondernemer te helpen tijdens de hele ondernemersreis. Dit doen wij door het aanbieden van (bijna) alle diensten die je nodig hebt én door in korte lijnen contact te houden. Dit versterkt de band en zo weten we wat er echt speelt. En vooral hoe we hier met elkaar op in kunnen spelen.

HRM-adviseur en vennoot

Casper Müller

"Ons team van ongeveer 20 medewerkers werken nauw samen om de klant zo goed mogelijk te adviseren. Ook blijven zij zich continue door ontwikkelen, daar ben ik trots op.’

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN? 

Spreekt het verhaal van Omnyacc Hoorn je aan? Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kennismakingsgesprek te voeren om te kijken hoe wij jou verder kunnen helpen. Een accountant en sparringpartner nodig? Ook geen probleem. Kom gerust eens langs, dit kan ook zonder afspraak.

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin
Duurzame inzetbaarheid/verzuim

Duurzame inzetbaarheid/verzuim

Met duurzame inzetbaarheid en verzuimmanagement voorkom, beheers en dring je verzuim terug.
Jolanda Dedert

Jolanda Dedert

Casemanager verzuim en inkomen

Unit4

Unit4

Met Unit4 Multivers online heb je jouw financiën altijd onder controle.
Basecone

Basecone

Heb jij ook nog een papieren archief en bonnetjes overal? Helemaal niet gek, want zo doen heel veel ondernemers het nog. Het kan alleen overzichtelijker door het creëren van je eigen digitale kantoor! Basecone is de software die jou als ondernemer kan helpen als het gaat om digitale documentverwerking. Basecone herkent facturen automatisch, doet direct een boekingsvoorstel en heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten. Gun jezelf dit gemak en bespaar tijd met Basecone.
Vitamine O

Vitamine O

Vitamine O(mnyacc): het meest complete recept voor jou als ondernemer
Salarisadministratie

Salarisadministratie

Het voeren van een correcte, tijdige en betrouwbare salarisadministratie kijkt nauw. Salarisadministratie, méér dan een loonstrook.