Vestiging

ACCOUNTANT TEXEL: BIJ JOU OM DE HOEK

Ben je als ondernemer net gestart met je bedrijf, zit je middenin allerlei ondernemerskwesties of ga je binnenkort afstand doen van jouw onderneming? Dan is het raadzaam om advies te vragen aan een accountant. Omnyacc Texel ondersteunt en adviseert in alle fases van het ondernemerschap. Een accountantskantoor zijn we nog steeds, maar met een uitgebreid dienstenpakket. Denk aan fiscaal en juridisch advies, controle, financiële administratie of salarisadministratie. Ons team werkt nauw samen om jou en je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Loop ook eens bij ons binnen.

EEN ACCOUNTANTSKANTOOR WAAR HET MKB OP KAN BOUWEN

Ben jij als mkb-ondernemer nieuwsgierig voor welke subsidies je in aanmerking komt, hoe je maximaal fiscaal voordeel kunt behalen of heb je hulp nodig bij een financieringsaanvraag? In elke fase van het ondernemerschap kun je als MKB-ondernemer op onze accountants en andere specialisten rekenen. Dit is een greep uit ons dienstenpakket:

  • Accountancy: jaarrekening en advies, rapportages en dashboarding, bedrijfswaardering en subsidies
  • Fiscaal advies: belastingaangifte en btw-vraagstukken, bedrijfsovername en fusie, estate planning, schenken en erven
  • Juridisch advies: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huwelijkse voorwaarden en echtscheiding
  • Personeel en pensioen: salarisadministratie, strategisch personeelsbeleid, pensioen, duurzame inzetbaarheid en inkomens- en verzuimverzekeringen
  • Financieringen: bedrijfsfinanciering, herfinanciering en financiering met de overheid
Registeraccountant

Tristan Ellen

"Onze accountants en adviseurs hebben kennis van alle branches, maar de horeca- & verblijfsrecreatie en de agro-sector is onze specialiteit op Texel."

JOUW ACCOUNTANT ADVISEERT 'OP SIEN TESSELS'

Alles onder één dak voor jou als ondernemer, dat durven wij wel te stellen. Maar daarnaast blijven we ‘nuchtere Tesselaars’ en op die manier adviseren wij ook, laagdrempelig en informeel. Echt ‘op sien Tessels’. Wij zijn een team van 20 specialisten en ons motto is dat jij meer rust, tijd, wijsheid en plezier ervaart terwijl je onderneemt.

OMNYACC ACCOUNTANTS & ADVISEURS IN DEN BURG - TEXEL

Zit jij met een ondernemersvraagstuk en kom je er niet uit? Of heb je wel 5 samenwerkingspartners en klinkt één vast contactpersoon en een compleet team die voor jou aan de slag gaat als muziek in de oren? Twijfel dan niet langer en laat je informeren, dat maakt de keuze makkelijker. Wij, Omnyacc Texel, zijn gevestigd in Den Burg op Texel en daar staat de deur altijd open. Onze accountants en specialisten maken zich graag sterk voor jou.

Omnyacc Accountants & Adviseurs - Texel

Groeneplaats 11
1791 WX Den Burg
0222-315444
info@omnyacc-texel.nl