Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

24 januari 2020

Fiscaal voordeel bij investeringen

Wilt u investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dan kunt u met deze investering mogelijk fiscaal voordeel behalen. Uw investering moet dan op de 'Milieulijst 2020' staan.

Milieulijst 2020

Op de 'Milieulijst 2020' staan alle bedrijfsmiddelen die voor Vamil en/of MIA in aanmerking komen. U kunt digitaal zoeken binnen de 'Milieulijst 2020'.
Ook 'Maatlat duurzame stallen' en 'Maatlat schoon erf' staan op deze lijst.

Vamil en MIA

Met Vamil kunt u een vrije afschrijving van maximaal 75% behalen. Bij MIA is de investeringsaftrek afhankelijk van het bedrijfsmiddel waarin wordt geïnvesteerd. De investeringsaftrek is 36%, 27% of 13,5%.

Tijdig melden

Wilt u gebruikmaken van de Vamil en/of MIA-regeling? Dan moet uw investering uiterlijk binnen 3 maanden na het 'aangaan van de investerings-verplichting' worden gemeld voor Vamil/MIA. De melding moet digitaal worden ingediend bij 'mijn.rvo.nl'. Voor deze melding kunt u uw adviseur machtigen.

Valt uw investering onder Vamil en/of MIA? Meld dan tijdig bij uw adviseur dat u heeft geïnvesteerd.

De regels rondom schuldsanering

11-09-2020

Als ondernemer met financiële problemen heb je soms geen keus en beland je in de schuldsanering. Wat zijn de voorwaarden van de Belastingdienst en hoe werkt dit precies? 

Exact

Het online boekhoudprogramma waarmee je tijd overhoudt om te ondernemen

Factoring

Beschik sneller over jouw geld. Onze financieringsspecialisten koppelen je aan de juiste factoringpartij. 

Strategisch personeelsbeleid

Breng jouw personeelswensen in kaart met strategisch personeelsbeleid. Dit helpt om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de talenten van jouw personeel.