Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

24 januari 2020

Fiscaal voordeel bij investeringen

Wilt u investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dan kunt u met deze investering mogelijk fiscaal voordeel behalen. Uw investering moet dan op de 'Milieulijst 2020' staan.

Milieulijst 2020

Op de 'Milieulijst 2020' staan alle bedrijfsmiddelen die voor Vamil en/of MIA in aanmerking komen. U kunt digitaal zoeken binnen de 'Milieulijst 2020'.
Ook 'Maatlat duurzame stallen' en 'Maatlat schoon erf' staan op deze lijst.

Vamil en MIA

Met Vamil kunt u een vrije afschrijving van maximaal 75% behalen. Bij MIA is de investeringsaftrek afhankelijk van het bedrijfsmiddel waarin wordt geïnvesteerd. De investeringsaftrek is 36%, 27% of 13,5%.

Tijdig melden

Wilt u gebruikmaken van de Vamil en/of MIA-regeling? Dan moet uw investering uiterlijk binnen 3 maanden na het 'aangaan van de investerings-verplichting' worden gemeld voor Vamil/MIA. De melding moet digitaal worden ingediend bij 'mijn.rvo.nl'. Voor deze melding kunt u uw adviseur machtigen.

Valt uw investering onder Vamil en/of MIA? Meld dan tijdig bij uw adviseur dat u heeft geïnvesteerd.

Sander Kaandorp

Assistent-accountant

Bijzonder uitstel betalen belasting online verlengen (29 juni)

19-06-2020

Als je in maart vanwege de coronacrisis bijzonder uitstel hebt aangevraagd voor het betalen van belastingschulden, dan verloopt dit binnenkort. Je kunt dit belastinguitstel vanaf 29 juni online verlengen. Je ontvangt van de Belastingdienst een brief dat je uitstel van betaling afloopt.

Annemarie Braam

Officemanager

Nico Vonderbank

Registeraccountant

Groeien

Je bent trots op de ontwikkeling die je bedrijf doormaakt. Terecht! Maar hoe nu verder? Wij helpen bij allerlei zaken die je hiervoor niet hoefde te regelen. 

Zonnepanelen op je woning 2020

03-07-2020

Heb jij als particulier zonnepanelen op je woning? Je kunt de btw met betrekking tot die zonnepanelen terugvragen. In dit nieuwsartikel vertellen wij je meer over hoe je dit doet en aan welke voorwaarden je moet voldoen.