Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

17 december 2019

Kindgebonden budget

De wet omtrent het kindgebonden budget is aangepast. Hierin is ook een vrijstelling van de Successiewet opgenomen.

Hogere inkomensgrens

De reparatie betreft het verhogen van de inkomensgrens van het kindgebonden budget voor paren. Dit heeft geleid tot nabetalingen aan het kindgebonden budget. Dit geldt voor de jaren 2013 tot en met 2017. Via een wetswijziging is geregeld dat deze nabetalingen zijn vrijgesteld van erfbelasting.

Voorwaarde

Voorwaarde voor de vrijstelling is dat erfgenamen vóór 1 september 2019 aangifte hebben gedaan op grond van de Successiewet.

Heeft u vragen over de vrijstelling van de Successiewet? Neem gerust contact met ons op.

Basecone

Basecone

Heb jij ook nog een papieren archief en bonnetjes overal? Helemaal niet gek, want zo doen heel veel ondernemers het nog. Het kan alleen overzichtelijker door het creëren van je eigen digitale kantoor! Basecone is de software die jou als ondernemer kan helpen als het gaat om digitale documentverwerking. Basecone herkent facturen automatisch, doet direct een boekingsvoorstel en heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten. Gun jezelf dit gemak en bespaar tijd met Basecone.
Twinfield

Twinfield

Twinfield is een modern, veilig en bovenal gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma.
Update lonenspecial 2022: NOW

Update lonenspecial 2022: NOW

23-06-2022

Je kon wellicht door de coronacrisis de loonsubsidie NOW aanvragen. Deze regeling is volledig gestopt. Je kunt dus geen NOW meer aanvragen.
Salarisadministratie

Salarisadministratie

Het voeren van een correcte, tijdige en betrouwbare salarisadministratie kijkt nauw. Salarisadministratie, méér dan een loonstrook.
Mats Molenaar

Mats Molenaar

Assistent-accountant