Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

24 december 2020

Overzicht belastingschulden aanvragen

Als ondernemer was het al mogelijk een overzicht aan te vragen van jouw belastingschulden via de Belastingtelefoon en de helpdesk. Vanwege de coronacrisis heeft de Belastingdienst extra kanalen geopend.

Belastingtelefoon en helpdesk

Een overzicht van belastingschulden kon al worden verkregen via de Belastingtelefoon en via de Helpdesk voor intermediairs. Via deze kanalen heeft een ondernemer het overzicht binnen twee dagen in huis via zijn Berichtenbox.

Extra mogelijkheden

De Belastingdienst heeft vanwege de coronacrisis ook een tweetal andere mogelijkheden opengesteld. Dit betreft een speciaal telefoonnummer (0800-0230107) en een speciaal e-mailadres (schuldoverzicht_bijzonder_uitstel@belastingdienst.nl).

Het telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Het e-mailadres is bedoeld voor adviseurs die voor meerdere cliënten tegelijk een overzicht willen opvragen. Deze overzichten ontvangt men binnen tien dagen per gewone post.

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook
Groeien

Groeien

Je bent trots op de ontwikkeling die je bedrijf doormaakt. Terecht! Maar hoe nu verder? Wij helpen bij allerlei zaken die je hiervoor niet hoefde te regelen. 
Relatiebeheerder

Relatiebeheerder

  • Heerhugowaard
  • 32-40 uur
  • HBO-BE/Accountancy
Melanie Schintz-Privée

Melanie Schintz-Privée

Registeraccountant

Agro: nieuwe regels fosfaatbemonstering

Agro: nieuwe regels fosfaatbemonstering

01-02-2021

Wil je gebruik maken van de fosfaatdifferentiatie? En zijn jouw fosfaatmonsters niet meer geldig? Dan kun je bij nieuwe grondmonsters, net als in andere jaren, kiezen uit twee monsterprotocollen: ‘standaard’ of ‘gestratificeerd’. Dit geldt nu ook voor de fosfaattoestand ‘arm’.