Financieringen

PRIVATE INVESTEERDERS: PERSOONLIJK OF ZAKELIJK

Heb je een goed idee om een bedrijf op te richten of waardoor jouw bedrijf een stormachtige groei kan doormaken? En heb je hiervoor kapitaal nodig? Of het nu familie, vrienden of zakenrelaties zijn, voor velen is het bij de start van een bedrijf onmisbaar om aan aanvullend kapitaal of een geldlening te komen. Toch biedt dit persoonlijke netwerk niet altijd uitkomst. Private investeerders, participatiemaatschappijen en andere bronnen van geld zijn dan mogelijk de oplossing. De kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet en verkeerde keuzes maakt of helemaal niet tot funding komt is goed mogelijk. Onze financieringsspecialisten loodsen je graag via de beste route naar financieringssucces.

PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ OF PRIVATE INVESTEERDER: DE KEUZE IS REUZE

Mensen in de privésfeer zijn vaak welwillend als het gaat om een kapitaalinjectie. Maar neemt de financieringsbehoefte, de risico’s, de omvang en complexiteit van jouw plannen toe? Dan wordt er vaak gekeken naar de zakelijke oplossingen. Er zijn alleen ontzettend veel mogelijkheden. William van Haaster, financieringsspecialist: “Wij kennen de wereld van private investeerders en participatiemaatschappijen en weten welke partijen 'in zijn' voor een kapitaalboost in jouw bedrijf. Ook via de software van Capsearch komen wij snel in aanraking met mogelijke financiers.” Wij zorgen ervoor dat je rechtstreeks aan tafel komt bij deze partijen. Laten we samen die start of groei van jouw onderneming waarmaken!

KAPITAAL VIA PRIVATE INVESTEERDERS? MET OMNYACC WEL!

Onze financieringsadviseurs hebben al meerdere bedrijfsfinancieringen via private investeerders begeleid. Ze leren continu bij om jou van het beste advies te voorzien. Voor iedere klant werken we op maat en durven we kritisch te zijn voor het beste resultaat. We maken daarnaast gebruik van de speciale financieringstool Capsearch met alle voordelen van dien. Zo kunnen we niet alleen gebruik maken van ons eigen netwerk, maar ook van de vele investeerders daarbuiten. De financieringsspecialisten zijn onderdeel van Omnyacc met uitgebreide financiële, fiscale en bedrijfseconomische kennis. De ideale plek om van jouw plan een succes te maken!

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Financiële planning
Met financiële planning breng je inzicht en overzicht in je financiële huishouden, zodat jij de dingen kan doen die je wilt! Een helicopterview op het hele plaatje.
Lees verder
arrow right
Aad Dobbe

Aad Dobbe

RA RV

William van Haaster

William van Haaster

Accountant Administratieconsulent

Schenken en erven
Denk je aan een schenking aan je kind of een goed doel? Het financiële steuntje voor nu is misschien een goed moment om ook na te denken over jouw erfenis.
Lees verder
arrow right
Social media
Volg je omnyacc al?

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?