Software

UNIT4 MULTIVERS ONLINE: JOUW FINANCIËN ONDER CONTROLE

Grip op je financiën, wie wil dat niet? Met Unit4 kun je elke administratieve uitdaging aan. Dit boekhoudpakket biedt veel mogelijkheden. Van scan- en herkensoftware tot diverse facturatiepakketten. Ook het koppelen met andere bedrijfssoftware gaat met Unit4 makkelijk. Wil jij tijd besparen met boekhouden? Jos de Lange, vennoot en accountant bij Omnyacc GoesDeen: ”Wij werken al vele jaren met Unit4 voor de verwerking van administraties van onze klanten. Zelf je boekhouding voeren, deels of volledig uitbesteden? Unit4 is de ideale combinatie!”

UNIT4: MAKKELIJK BOEKHOUDEN

Met Unit4 ingericht door onze specialisten bespaar je veel tijd met boekhouden. Alles gaat namelijk automatisch en digitaal. Met de scan- en herkensoftware worden facturen automatisch gelezen. Daarnaast zorgt de directe bankkoppeling ervoor dat de af- en bijschrijvingen op je rekening direct worden verwerkt. Dit leidt tot actueel inzicht in je werkkapitaal. Ofwel je krijgt inzicht in: wat is mijn bankstand, wat moet ik nog betalen en wat moet ik nog ontvangen van debiteuren. Ook heb je direct inzicht in je omzet, kosten en resultaat.

UNIT4: WAT ZIJN DE FUNCTIONALITEITEN?

Unit4 biedt veel handige functionaliteiten:

 • Een webbased boekhoudpakket met API koppeling naar:
  • Basecone – scan en herkensoftware
  • Salarisadministratie
  • Banken
  • Diverse andere facturatiepakketten
 • Uitbreiding naar ERP toepassingen (voorraden, verkoop)
 • Dashboard
 • Koppeling met ons als accountant: directe koppeling aan rapportage (jaarrekening), gericht advies

JOUW BOEKHOUDING UITBESTEDEN?

Het voeren van de boekhouding is meestal geen hobby van ondernemers. Als ondernemer wil je je volledig focussen op het runnen van de zaak. Met Unit4 heb je de mogelijkheid om jouw boekhouding volledig zelf te voeren, deels of volledig uit te besteden. Samen kunnen we de mogelijkheden onderzoeken die bij jou passen. Wanneer je jouw boekhouding zelf wilt blijven voeren, kijken wij op de achtergrond mee en verwerken wij de complexere boekingen. Deels uitbesteden kan ook. Wij kunnen de administratie verwerken, maar je beheert via de managent-monitor je eigen financiën. Daarnaast kunnen wij ook je hele boekhouding uit handen nemen, zodat jij tijd hebt om je te richten op jouw onderneming. Met het dashboard heb je wel altijd inzicht in jouw administratie.

Vennoot en accountant

Jos de Lange

Het voordeel van uitbesteden is dat je zelf geen abonnement op een administratiepakket hoeft af te sluiten. Dit scheelt weer in de kosten.”

OMNYACC EN UNIT4: JOUW BOEKHOUDCOMBINATIE?

Onze specialisten hebben veel ervaring met het voeren van de boekhouding via Unit4. Wij ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes en het inrichten van het boekhoudpakket naar jouw wensen. Daarnaast nemen we jouw boekhouding deels of volledig voor je uit handen. Wij werken met vaste contactpersonen. Dit maakt snel schakelen makkelijk.

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?