Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Software

TWINFIELD: OP MAAT BOEKHOUDEN

Ben jij opzoek naar boekhoudsoftware? Twinfield is een modern, veilig en bovenal gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma. Daarbij is het maken van koppelingen met CRM-systeem eenvoudig te realiseren. Onze specialisten hebben de expertise in huis om jou te ondersteunen bij het boekhouden met Twinfield. Deels of volledige de boekhouding uit handen geven? Wij helpen jou bij het boekhouden op maat.

DE FUNCTIONALITEITEN VAN TWINFIELD 

Met Twinfield heb je jouw boekhouding altijd en overal bij de hand. Hierdoor zijn jouw gegevens altijd real-time. Met Twinfield heb je veel mogelijkheden zoals:

  • het maken van professionele offertes en facturen: daarbij weet je altijd wanneer jouw klant betaald heeft
  • een koppeling maken met banken: zo staan alle bankafschriften dagelijks automatisch voor je klaar
  • het gebruikmaken van standaardrapportages of op maat: dit geeft inzicht en scheelt tijd
  • het digitaliseren van bonnetjes en het automatisch laten verwerken
  • een digitaal dossier opbouwen
  • urenregistratie van klanten
  • eenvoudig koppelen met CRM-systemen 

BOEKHOUDING UITBESTEDEN OF NIET?

De boekhouding deels of geheel uitbesteden of helemaal zelf doen; het kan allemaal. Wij kunnen de boekhouding voor jou op maat maken in combinatie met Twinfield. Bij het volledig uitbesteden van jouw boekhouding verwerken wij de gehele administratie. Wil je een deel zelf oppakken? Ook goed! Je kunt bijvoorbeeld controle houden over jouw facturen, maar wij kunnen ze wel periodiek verwerken. Ook kan je ervoor kiezen om jouw administratie volledig zelf te verwerken en dat wij deze periodiek doorlopen en de btw-aangifte doen. De gehele boekhouding zelf voeren is ook een mogelijkheid. Wij kunnen dan jouw boekhouding jaarlijks doorlopen en een jaarrekening opstellen. Jij kiest hoe je de boekhouding het liefst voert!

TWINFIELD IN COMBINATIE MET OMNYACC 

Als je voor Twinfield kiest kunnen wij jouw begeleiden om het boekhoudprogramma eigen te maken. Wij hebben de software in eigen beheer, net zoals de expertise. Daardoor kunnen we snel schakelen. Zeker met de vaste contactpersoon die je bij ons altijd krijgt. Of je de boekhouding uit handen wilt geven of niet, wij maken dit voor je op maat. Daarbij hebben wij goed contact met Twinfield en bieden zij uitzonderlijk goede support. 

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?