Software

VISIONPLANNER: JOUW CIJFERS 24/7 INZICHTELIJK

Ben jij op zoek naar software die je helpt met het sturen van jouw organisatie? Dan is Visionplanner echt iets voor jou. Met Visionplanner krijg je inzicht hoe jouw organisatie er financieel voor staat. Vaar jij altijd de gewenste koers? Door het online dashboard krijg je 24/7 inzicht in de tussentijdse cijfers. Hierdoor kun je tijdig bijsturen om jouw gestelde doelen te halen.

DE FUNCTIONALITEITEN VAN VISIONPLANNER

Met Visionplanner kun je managementrapportages maken en heb je op elk moment van de dag zicht op jouw tussentijdse cijfers. Denk aan je begroting, liquiditeitsprognose en KPI’s. Ook kunnen we kijken naar jouw toekomstcijfers aan de hand van prognoses. Heb je meerdere vestigingen of bv’s? Dan zijn de geconsolideerde prognoses misschien handig voor jou. Of het gaat om jouw tussentijdse cijfers, managementrapportages of prognoses, alle financiële gegevens kunnen we in het online dashboard in één oogopslag inzichtelijk maken. Dit bespaart een hoop tijd, want je hoeft niet meer alle gedetailleerde informatie door te spitten. Natuurlijk is het wel handig om de gedetailleerde financiële rapportages achter de hand te houden.

DASHBOARDING IN ÉÉN OOGOPSLAG

Dashboarding is een handige tool om in één oogopslag jouw financiële situatie inzichtelijk te maken. Jouw financiële administratie koppelen we aan Visionplanner, zodat jouw cijfers altijd actueel zijn. Het dashboard kunnen we zelf samenstellen, waardoor je alleen de gegevens ziet die op dat moment van toepassing zijn. Daarbij is het online dashboard interactief. Hierdoor is het makkelijk te achterhalen waar een bepaalde statistiek vandaan komt. Want wanneer jij gebruik maakt van digitale factuurverwerking kan je doorklikken tot aan de factuur. Ook niet financiële informatie en informatie met betrekking tot de lonen kan in het dashboard worden verwerkt. Denk aan KPI’s of informatie over personeel, zoals de gewerkte uren of het aantal gereden kilometers.

Assistent-accountant

Mats Molenaar

"Visionplanner koppelen we aan jouw eigen bedrijfssoftware. Het maakt niet uit welke software je gebruikt, met Visionplanner is alles mogelijk. Door deze koppeling te maken is jouw informatie altijd realtime."

DE VOORDELEN VAN VISIONPLANNER

Visionplanner heeft voor jou als ondernemer veel voordelen:

  • Al jouw financiële gegevens in één oogopslag
  • Elke dag realtime informatie
  • Boekhoudprogramma’s koppelen aan het dashboard
  • Snel bijsturen op actuele cijfers
  • Meerdere bv’s automatisch koppelen in het online dashboard
  • Hulpmiddel bij besluitvorming
  • Tijdbesparend, want er hoeven geen ingewikkelde rapportages doorgespit te worden
  • Meerdere bv’s worden automatisch gekoppeld in het online dashboard

OMNYACC EN VISIONPLANNER: DE JUISTE COMBINATIE VOOR JOU?

Onze specialisten werken dagelijks met Visionplanner. Wij helpen je graag om het programma eigen te maken. Daarnaast koppelen we jouw financiële administratie aan Visionplanner. Al jouw cijfers, die je hierdoor 24/7 inzichtelijk hebt, kunnen wij vertalen naar jouw bedrijfsvoering. Aan de hand van jouw recente cijfers kijken we samen hoe we jouw doelstellingen kunnen behalen.

Social media
Volg je omnyacc al?

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?