Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Vestigingen

OMNYACC TEXEL

De geschiedenis van ons kantoor op Texel gaat terug tot 1973 toen Jan Beijert het administratiekantoor van Sluisman en Wolse overnam en Beijert Accountancy een feit was. In 2013 hebben we ons bij Omnyacc aangesloten. Voor alle ondernemerskwesties kun je bij ons terecht. Wij werken wel nog steeds ‘op sien Tessels’, laagdrempelig en informeel. Ons team van ervaren krachten, specialisten en jonge ambitieuze medewerkers staat voor je klaar. Loop gerust eens bij ons binnen!

LAAGDREMPELIG EN PROFESSIONEEL

Een laagdrempelige omgang in combinatie met hoogwaardige kennis is de mooie mix dat typerend is voor kantoor Texel. Daarnaast staan betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel. Een informele sfeer met professionele aanpak werkt voor ons. We werken in een collegiale en platte organisatie. We zijn trots op onze jarenlange klantrelaties. Ons doel is samen te werken in teamverband aan de beste dienstverlening. Voor alle ondernemerskwesties kun je bij ons terecht.

Adviseur, jurist en kantoorleiding kantoor Texel

Bart Goemans

“Als team geeft het een goed gevoel als we merken dat het goed gaat met de klanten en dat wij daar aan hebben kunnen bijdragen! Ook als klanten zich prettig bij ons voelen en wij ze echt kunnen ontzorgen. Ons doel is dat klanten ons zien als een betrouwbare, betaalbare en ter zake kundige samenwerkingspartner waarmee het prettig samenwerken is en dat wij echt waarde toevoegen"

Paal 9

René Jager

"De rentmeester kwam bij ons op bezoek om het erfpachtbeleid te bespreken. Tijdens een bak koffie bespraken we het hoge gevraagde bedrag en elkaars belangen. Andere ondernemers deden het via de makelaar, maar daar had ik geen goed gevoel bij. Voor dat geld kon ik weken onderhandelen. Op de achtergrond zorgde Bart (Goemans, Omnyacc Texel) er weer voor dat alles gedocumenteerd werd. Ook liep hij de contracten na en filterde alles wat belangrijk was. In korte tijd hebben we op een vriendelijke manier, zonder al teveel gedoe, een heel keurig contract weten te verkrijgen waar beide partijen verder mee konden."

FEITEN OVER TEXEL

  • Kantoor met echte Texelse roots
  • In 2013 aangesloten bij Omnyacc
  • Uitgebreide branchekennis van horeca- en verblijfsrecreatie & agro-sector
  • Het aanspreekpunt voor elke ondernemer
  • Team van 20 betrokken collega's
Vestiging

Omnyacc Texel


Speciaal voor jou

UITGELICHT

Arco Garritsen

Sr. Salarisadviseur

Theo Plaatsman

Zelfstandig assistent accountant

Bart Goemans

Jurist

Josien Barhorst-de Visser

Secretaresse / administratie

Alexandra Hansen

Administratief medewerker

Miranda Meijer

Managementassistente

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook