Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

HR-SCAN METAALBRANCHE

Ben jij een ondernemer met medewerkers in dienst en wil je stappen maken op het gebied van HR en duurzame inzetbaarheid? Dan is de HR-scan geschikt voor jou. Gezonde en tevreden medewerkers die plezier hebben in hun werk functioneren het beste. Dit is voor jouw bedrijf van onschatbare waarde. Wacht niet langer en meld je aan voor de HR-scan, gesubsidieerd tot €1 .500,-.

WAT HOUDT DE SCAN IN?

De HR-scan bestaat uit meerdere onderdelen zodat we een goed beeld krijgen van de organisatie en medewerkers. De scan bestaat uit:

 • Een online vragenlijst
  We vragen je onder andere om gegevens te uploaden zoals personeelsbestand, functieprofielen, arbeidscontracten en het verzuimprotocol.
 • Duurzame meting
  We meten de status van de duurzame inzetbaarheid door gesprekken te voeren met medewerkers, leidinggevenden en directie.
 • Analyse
  We maken een analyse van de HR-bedrijfsprocessen en de status van duurzame inzetbaarheid.
 • Adviesrapport
  Je ontvangt een adviesrapport met de analyse van jouw organisatie.
 • Uitvoering plan van aanpak
  De adviezen uit het rapport vormen een plan van aanpak. Samen met jou bepalen we de vervolgstappen om het plan van aanpak uit te voeren.


WAT LEVERT DE SCAN JOU OP?

De scan geeft je inzicht in je HR-beleid en duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie. Dit levert het jou op:

 • Je krijgt inzicht in je grootste bedrijfskapitaal: je medewerkers
 • Je kunt direct aan de slag met kansen om snel (meer) winst te behalen
 • Beperken van risico’s
 • Je krijgt een plan van aanpak dat je verder helpt

Vennoot & HRM-adviseur

Casper Müller

Let op!

"Via OOM zijn er 600 gesubsidieerde scans beschikbaar gesteld. Op dit moment zijn er ongeveer 200 scans gemaakt of bijna afgerond. Zodra het aantal van 600 scans is bereikt stopt de subsidie. Wees er dus snel bij!"

SUBSIDIE

Wanneer krijg je subsidie?

De stichting Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking (OOM) subsidieerd de scan tot €1.500,-. Wanneer je als onderneming aangesloten bent bij de branche Metaalbewerking mag je gebruik maken van de subsidie.

Worden alle kosten van de scan gedekt?

In de basis wel, maar dit is afhankelijk van de omvang van je organisatie en dus de grootte van de scan. De scan is modulair opgebouwd en kent een aantal onderdelen binnen de fase van de "duurzame meting". Afhankelijk van de keuzes, die we bepalen om de scan in te zetten, kunnen er meerkosten zijn. Wij laten dit dan vooraf weten.

Subsidie aanvragen

De subsidie kun je aanvragen via de website van OOM.  Je logt in en vervolgens vraag je de subsidie aan onder "het ontwikkelbudget". 

MELD JE AAN VOOR DE HR-SCAN

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?