Vestiging

ACCOUNTANT DEN HELDER

Twijfel je weleens over de koers die je wilt varen met je bedrijf? Of is het prettig zo nu en dan te kunnen klankborden? Bij Omnyacc Den Helder staan er 70 specialisten voor je klaar. Naast de accountant die voor jou de jaarrekening opstelt en je op breed financieel vlak adviseert, vind je bij ons een team van specialisten die antwoord geeft op al jouw ondernemersvragen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees snel verder.

ACCOUNTANTS EN ZOVEEL MEER ADVISEURS 

Ben je bezig om jouw administratie te digitaliseren? Of wil je weten hoe jij ervoor staat aan de hand van verschillende prognoses? Onze accountants en adviseurs ondersteunen je graag. Naast de accountancy en administratieve diensten kunnen wij je ook van dienst zijn met fiscaal advies of personele zaken. Heb je een bedrijfsfinanciering nodig of juridisch advies? Geen probleem ook hiervoor kun je bij ons terecht. Bij Omnyacc Den Helder kun je zelfs de jaarrekening laten controleren of een andere verantwoording laten uitvoeren bij onze Audit & Assurance tak. Je vindt hier echt alles onder één dak.

EEN OP JOU AFGESTEMD VAST TEAM IN DEN HELDER

Als ondernemer wil je je vooral focussen op je bedrijf en het ondernemerschap. Ons advies is ook daarop gericht doordat je samenwerkt met een op jou afgestemd vast team. Hierdoor hoef je maar een keer je verhaal te doen. Dit zorgt voor rust en scheelt tijd. Ons kleine verloop op de vestiging maakt dit ook mogelijk. Heb je een andere specialist nodig? Geen zorgen, de specialisten stellen elkaar op de hoogte zodat we je zo efficiënt mogelijk kunnen adviseren en ondersteunen. Zo kunnen we bouwen aan jou toekomst.

UNIEK IN DE REGIO: DE CONTROLETAK

Ben jij controleplichtig of moet je een andere verantwoording afleggen zoals de WNT of WMO? Dan ben je bij Omnyacc Den Helder, als één van de weinige accountantskantoren in de kop van Noord-Holland, aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een AFM-vergunning.

Vennoot en registeraccountant

Melanie Schintz-Privée

"Ben je niet controleplichtig, maar wil je jouw organisatie beter beheren en sturen? Dan kunnen wij ook de AO/IB tegen het licht houden en je voorzien van tips en adviezen."

OMNYACC DEN HELDER: JOUW SPARRINGSPARTNER

Klinkt het samen werken aan de toekomst als muziek in je oren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan te popelen om je te adviseren, zodat jij meer rust, tijd, wijsheid en plezier kunt ervaren tijdens het ondernemerschap. Zien we je snel?


Omnyacc Accountants & Adviseurs

Verkeerstorenweg 1             
1786 PN Den Helder
0223 - 688600
info@omnyacc-denhelder.nl
Postbus 141
1780 AC Den Helder