Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Klantinterview

BEEREPOOT AUTOMATISERING

Alex Middelburg (42) is al sinds 2002 werkzaam bij Beerepoot Automatisering. Eerst als manager zakelijke markt, vanaf 2008 als directeur en 3 jaar later is hij ook (mede) eigenaar van de organisatie geworden. Beerepoot heeft zich in deze tijd ontwikkeld tot dé partner voor zakelijk netwerkbeheer. De organisatie is gespecialiseerd in gehele automatiseringstrajecten. Dit omvat netwerkscans, advies, implementatie (hard- en software), uitlevering en beheer van bedrijfsnetwerken.

ALEX OVER OMNYACC

Gesproken met: Alex Middelburg
Bedrijf:
Beerepoot Automatisering
Klant:
Hoorn

  • “Wij waren al bekend met de Müllers, omdat wij hun ICT al verzorgden. Het vertrouwen en het contact was gewoon goed. Xander en Casper ervaren wij als proactief en ze begrijpen onze dienstverlening. Het kantoor is financieel gezond en de medewerkers zijn goed opgeleid. Dit waren voor ons de doorslaggevende factoren om met hen verder te gaan.”

Bekijk het hele interview met Alex Middelburg in deze nieuwsbrief

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?