Personeel en pensioen

COACHING: GROEI, ONTWIKKELING EN INZICHT

Heb jij, jouw organisatie, een team of een bepaalde medewerker hulp nodig bij de ontwikkeling? Door het inzetten van coaching kunnen we jou als ondernemer hierbij ondersteunen. Het behalen van een bepaald doel, werken aan persoonlijke ontwikkeling of het beter laten functioneren van een team is allemaal mogelijk. Onze specialisten geven je inzicht, laten je groeien en ontwikkelen.

Casemanager

Jolanda Dedert

“Coaching gaat over bewustwording, groei en verandering. Waarbij de integere coach zorgt voor een veilig omgeving zodat er alle ruimte is om te ontdekken.”

COACHING: WAT HOUDT HET IN?

Coaching is een effectieve manier om organisaties, teams en leidinggevenden die een uitdaging hebben verder te helpen in hun ontwikkeling. Hierdoor zijn ze beter bestand om met veranderingen en obstakels om te gaan. Coaching kun je op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld voor de organisatie, teams of persoonlijke ontwikkeling.

Organisatie

Als ondernemer werk je veelal in je bedrijf en neem je geen tijd om aan je bedrijf te werken. Door te reflecteren of nieuwe inzichten te krijgen in jezelf of hoe je de organisatie nog efficiënter kan laten werken creëer je een vliegwieleffect.

Vennoot en HRM-advisuer

Casper Müller

“Een coach kun je zien als compagnon, maar dan zonder aandelen.”

Teams

Een teamcoach helpt bestaande teams om onder andere de aanwezige onderstroom naar boven te krijgen. Dit brengt openheid en ruimte in het team. Hierdoor verbetert de onderlinge communicatie en ontstaat er meer begrip. Dit zal de samenwerking en de effectiviteit binnen het team vergroten. Een teamcoach kan ook faciliteren in het verkrijgen van een teamspirit bij startende teams.


Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke coaching is gericht op het (her-)ontdekken en verder benutten van jouw kwaliteiten. Weten wie je bent, inzicht krijgen in je vaardigheden, je grenzen of (werk)druk. Weten waar je staat en welke weg je bewandeld. Wil jij krachtiger, doelgerichter en effectiever functioneren? Dan is persoonlijke coaching een goede optie.

Vennoot en pensioen- en HRM-adviseur

Harold Steunebrink

“Wij kunnen jou ook ondersteunen bij het voeren van evaluatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken.”

Bekijk al onze specialisten >

WAAROM WERKT COACHING?

  • Iedereen zou een coach moeten hebben, en wel hierom:
  • Een coach houdt je gefocust op wat echt belangrijk is
  • Een coach ziet gedragingen die je zelf niet meer ziet
  • Een coach houdt je verantwoordelijk
  • Een coach borgt dat je continue aan jouw doelen werkt
  • Een coach helpt je om te groeien qua persoonlijk leiderschap

OMNYACC, JOUW COACH?

Onze coaches zijn ervaren professionals met grote passie om mensen, teams en organisaties in beweging te krijgen en naar een hoger niveau te tillen. Ze luisteren zonder oordeel en stellen vragen om te helpen de dingen weer op een rijtje te krijgen en mogelijkheden te zien. Ze zijn veelzijdig in hun aanpak en methodieken. 

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Bedrijfsovername en fusie
Een fusie of bedrijfsovername heeft financieel, fiscaal en juridisch grote gevolgen. Daarom is het verstandig om onze specialisten in te schakelen.
Lees verder
arrow right
Harold Steunebrink

Harold Steunebrink

Pensioen- en HRM-adviseur | Partner

Monique Slotemaker

Monique Slotemaker

Salaris- en personeelsadviseur

Estate planning
Onze estate planners maken een plan op maat om jouw vermogen zo gunstig mogelijk over te dragen. Zo heb jij (financiële) rust.
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?