Accountancy & administratie

DASHBOARDING: TIJDIG BIJSTUREN

Met een online dashboard heb je altijd en overal inzichtelijk hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Door de financiële visuele samenvatting zie je dit in één oogopslag. Dit maakt het tijdig bijsturen een stuk makkelijker waardoor je sneller kunt schakelen.

BESPAAR TIJD EN GA VOOR GEMAK

Het dashboard zorgt voor tijdbesparing. Je hoeft namelijk niet meer alle gedetailleerde informatie in allerlei verschillende pakketten door te spitten om te weten hoe jouw bedrijf er voor staat. Wil je van een bepaalde statistiek weten waar dit vandaan komt? Het dashboard is interactief en daardoor is dit met een druk op de knop makkelijk te achterhalen.

MEER DAN FINANCIËLE INFORMATIE

Naast de financiële informatie kun je ook niet-financiële informatie verwerken in het online dashboard. Denk bijvoorbeeld aan informatie over personeel zoals lonen, gewerkte uren, kilometervergoedingen etc. Het online dashboard koppelen we dan aan jouw eigen bedrijfssoftware. Benieuwd hoe dit kan werken? Kijk dan zeker deze film van onze collega's Wijnand Breuker en Mats Molenaar!

Assistent-accountant

Mats Molenaar

“Meten is weten en zo kun je op basis van de rapportages tijdig bijsturen.”

3 maanden gratis online dashboard aanvragen

Wil je in praktijk testen of een dashboard goed voor jou werkt? We hebben ruimte voor 30 ondernemers om gratis aan te sluiten. Je leest het goed, een gratis online dashboard met handige koppelingen voor 3 maanden lang! We verwachten veel animo, dus wacht niet te lang.