Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Omnyacc GoesDeen

BEGELEIDING PRAKTIJKOVERDRACHT

Wil jij je bedrijf kopen, verkopen, overdragen of ga je fuseren? Onze specialisten helpen je bij het hele traject van a tot z. Vanaf het begeleiden bij het ondernemerschap tot aan de finale onderhandelingen van de overname of fusie. Bij Omnyacc hebben we veel ervaring op dit gebied en zijn we op de hoogte van de fiscale mogelijkheden. Wij maken ons sterk gedurende het hele overname of fusieproces totdat de deal helemaal rond is.

JOUW DIERENKLINIEK BINNEN HANDBEREIK

Regelmatig worden wij gevraagd om kandidaat-koper of verkoper te begeleiden bij het aankoop- dan wel verkoopproces. Door het uitvoeren van benchmarking vergelijken wij bedrijfsprestaties met branchegegevens. Dit levert een goede analyse van de bedrijfsresultaten op. Ook is de bedrijfswaardering bij aankoop, maar ook bij verkoop van belang. Onze adviseurs staan je bij tot en met de finale onderhandelingen. Wij houden uiteraard rekening met de fiscale- en juridische aspecten, die bij overname/overdracht van belang zijn.

Wij bieden regelmatig dierenklinieken aan ter koop/verkoop. Het actuele aanbod vind je hieronder:

Regio Utrecht

Gezelschapsdierenkliniek, ook wel dierenartsenpraktijk genoemd, te koop aangeboden. Het betreft een goed geoutilleerde eerstelijns dierenkliniek op een goed bereikbare locatie in haar vestigingsplaats in de provincie Utrecht. Omzet stabiel tussen € 450.000 en € 500.000 per jaar. Hoogwaardige dienstverlening is het uitgangspunt van de praktijk. Overname huurovereenkomst praktijkpand is mogelijk. Voor meer informatie kun je mailen naar k.kaptein@omnyacc-goesdeen.nl of telefonisch contact opnemen met de heer Kaptein via 023-5283254.

Regio Rotterdam

Gezelschapsdierenkliniek, ook wel dierenartsenpraktijk genoemd, te koop aangeboden. Het betreft een goed geoutilleerde eerstelijns dierenkliniek op een goed bereikbare locatie in haar vestigingsplaats in de regio Rotterdam. Omzet stabiel tussen € 300.000 en € 340.000 per jaar. Hoogwaardige dienstverlening is het uitgangspunt van de praktijk. Overname huurovereenkomst praktijkpand is mogelijk. Voor meer informatie kun je mailen naar k.kaptein@omnyacc-goesdeen.nl of telefonisch contact opnemen met de heer Kaptein via 023-5283254.

BEMIDDELING BEDRIJFSOVERNAME

Wij bemiddelen ook in de aan- en verkoop van manege/pensionbedrijven. Van bedrijfswaardering, analyse van de bedrijfsresultaten tot aan de finale onderhandelingen. Wij maken ons graag sterk voor jou. Benieuwd? Bekijk het actuele aanbod van manege en pensionbedrijven. 

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?