Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Omnyacc GoesDeen

DIERENKLINIEK TE KOOP

DIERENKLINIEK TE KOOP REGIO UTRECHT

Gezelschapsdierenkliniek, ook wel dierenartsenpraktijk genoemd, te koop aangeboden. Het betreft een goed geoutilleerde eerstelijns dierenkliniek op een goed bereikbare locatie in haar vestigingsplaats in de provincie Utrecht. Omzet stabiel tussen € 450.000 en € 500.000 per jaar. Hoogwaardige dienstverlening is het uitgangspunt van de praktijk. Overname huurovereenkomst praktijkpand is mogelijk. Voor meer informatie kunt u mailen naar k.kaptein@omnyacc-goesdeen.nl of telefonisch contact opnemen met de heer Kaptein via 023-5283254.

DIERENKLINIEK TE KOOP REGIO ROTTERDAM

Gezelschapsdierenkliniek, ook wel dierenartsenpraktijk genoemd, te koop aangeboden. Het betreft een goed geoutilleerde eerstelijns dierenkliniek op een goed bereikbare locatie in haar vestigingsplaats in de regio Rotterdam. Omzet stabiel tussen € 300.000 en € 340.000 per jaar. Hoogwaardige dienstverlening is het uitgangspunt van de praktijk. Overname huurovereenkomst praktijkpand is mogelijk. Voor meer informatie kunt u mailen naar k.kaptein@omnyacc-goesdeen.nl of telefonisch contact opnemen met de heer Kaptein via 023-5283254.

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?