Vanaf 1 september 2021

DOORLOPENDE MACHTIGING VOOR DE FISCALE AANGIFTEN

Jaarlijks verzorgen wij de aangiften voor jou. Dit proces kan steeds efficiënter met de Serviceberichten Aanslag (SBA) en de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Elk jaar vroegen wij deze gegevens opnieuw op. Nu kun je voor deze zaken werken met een doorlopende machtiging.

Geen jaarlijks terugkerende stroom van papieren meer

Met ingang van dit belastingjaar kunnen wij als intermediair voor de VIA en SBA zowel inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting een doorlopende machtiging krijgen. Met de invoer van deze ‘Doorlopende machtiging’ kan de jaarlijkse papieren rompslomp worden voorkomen. Nu krijg je jaarlijks namelijk papieren van de Belastingdienst voor de verlenging van de SBA’s en het toestaan van het gebruik maken van de VIA door ons als je intermediair.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij hebben onlangs doorlopende machtigingen voor je aangevraagd. Je ontvangt binnenkort van de Belastingdienst een brief met onder andere een activeringscode. Wij verzoeken je deze activeringscode voor 1 december a.s. (of de hele brief inclusief activeringscode) naar ons te mailen/toe te sturen/appen zodat wij de doorlopende machtiging kunnen activeren. Langs brengen op één van onze vestigingen mag natuurlijk ook.

Na activatie en tot het moment van intrekking van de doorlopende machtiging ontvang je jaarlijks geen papieren meer van de Belastingdienst inzake de SBA en VIA. Op elk moment kunnen wij de doorlopende machtiging voor je stopzetten als je dat wilt.

Alvast bedankt voor je medewerking en wij zien de activeringcodes graag tegemoet!

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

OMNYACC OP LINKEDIN VOLGEN

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor