Omnyacc Hoorn

DE HOORNSE WENSBOOM

In deze bijzondere tijd willen wij van Omnyacc in samenwerking met Voor een mooie stad de lach op het gezicht toveren bij zoveel mogelijk mensen! Dit willen wij doen door wensen in vervulling te laten gaan. Iedereen kan een wens achterlaten tot en met 8 januari. In het nieuwe jaar gaan we zoveel mogelijk wensen uit laten komen. Andere ondernemers en particulieren kunnen ook meedoen als wensvervuller. Doe jij ook mee?

ALLES VOOR EEN LACH

Heb jij een mooie wens voor een ander? Denk aan een uitstapje voor de buurvrouw die wel even wat leuks kan gebruiken of voor een kennis die altijd zoveel doet en je daarom in het winterzonnetje wilt zetten. Wensen groot en klein kunnen ingestuurd worden via www.vooreenmooiestad.nl/wensboom. Op de ijsbaan kun je dit live doen in de aanwezige wensbak. Laat jouw wens achter tot en met 8 januari, eind januari hoor je of jouw wens vervult gaat worden. Wij kijken uit naar alle inzendingen. Alles voor een lach in deze tijd!

SAMEN STA JE STERK

Hoe tof is het als we niet een paar maar heel veel wensen kunnen vervullen? Daarom roepen wij andere ondernemers op om dit initiatief te steunen. Dit kan financieel, met spullen of het aanbieden van bijv. uitjes. Geef je op en wij matchen jou met een geanonimiseerde ingestuurde wens die past bij jouw aanbod of budget.

Ben je geen ondernemer maar kun je wel een paar euro missen? Ook dan zien wij jouw donatie graag tegemoet! Het geld wordt beheerd door de stichting Voor een mooie stad en komt geheel ten goede van de wensen. 

Op naar een heel mooi 2023!

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor