Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Omnyacc Hoorn

DE HOORNSE WENSBOOM

In deze bijzondere tijd willen wij van Omnyacc in samenwerking met Voor een mooie stad de lach op het gezicht toveren bij zoveel mogelijk mensen! Dit willen wij doen door wensen in vervulling te laten gaan. Iedereen kan een wens achterlaten tot en met 31 december. In het nieuwe jaar gaan we zoveel mogelijk wensen uit laten komen. Andere ondernemers kunnen ook meedoen als wensvervuller. Doe jij ook mee?

ALLES VOOR EEN LACH

Heb jij een mooie wens voor een ander? Denk aan een uitstapje voor de buurvrouw die wel even wat leuks kan gebruiken of voor een kennis die altijd zoveel doet en je daarom in het winterzonnetje wilt zetten. Wensen groot en klein kunnen ingestuurd worden via www.vooreenmooiestad.nl/wensboom. Laat jouw wens voor in de boom achter tot en met 31 december, in januari hoor je of jouw wens vervult gaat worden. Wij kijken uit naar alle inzendingen. Alles voor een lach in deze tijd!

DE WENSBOOM

De wensboom staat op de Roode Steen in Hoorn. Heb jij een wens ingestuurd? Elke vrijdag hangt Omnyacc de kerstballen in de wensboom op de Roode Steen. De kerstballen staan symbool voor de ingezonden wensen. Samen zorgen we zo voor een mooie, volle boom!

SAMEN STA JE STERK

Hoe tof is het als we niet een paar maar heel veel wensen kunnen vervullen? Daarom roepen wij andere ondernemers op om dit initiatief te steunen. Dit kan financieel, met spullen of het aanbieden van bijv. uitjes. Geef je op en wij matchen jou met een geanonimiseerde ingestuurde wens die past bij jouw aanbod of budget.

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook