Sterke verhalen

IN GESPREK MET VAKGARAGE DIRKS

Sinds 2019 werkt Vakgarage Dirks (voorheen Autocentrum Wieringen) samen met Omnyacc. Jeroen Dirks, oprichter en eigenaar van het bedrijf, licht toe waarom hij met Omnyacc ging samenwerken.

Second opinion

“Wijnand belde mij op. Hij vroeg of we eens kennis konden maken onder het genot van een kop koffie. We waren op zoek naar een bedrijf als Omnyacc om ons verder te helpen op administratief en fiscaal gebied, want het bedrijf groeide snel. Omnyacc heeft een second opinion gedaan, waarbij er een aantal zaken naar voren kwamen die beter konden en moesten. Dat is ook wel gebleken.” De specialisten van Omnyacc hebben Jeroen met name op fiscaal gebied verder kunnen helpen: “Er werd geconstateerd dat er een erg groot bedrag aan BTW terug viel te vorderen. Omnyacc heeft zich echt bewezen.”

Persoonlijke benadering

Een groot deel van de financiële administratie houdt Vakgarage Dirks zelf bij. Omnyacc staat klaar voor aanvullende werkzaamheden, regelt de loonadministratie, geeft fiscaal advies en geeft inzicht in de cijfers door middel van een dashboard:  “Door middel van het (uitgebreide) dashboard heb ik goed inzicht in mijn cijfers. Vooral de maandcijfers vind ik heel waardevol. Ik kan hierdoor sneller bijsturen, omdat ik elke maand kan inzien hoe de stand van zaken is.” Jeroen is vooral enthousiast over de persoonlijke benadering van zijn contactpersonen bij Omnyacc: “Pierre is net zo enthousiast als ik wanneer er goede omzetcijfers te zien zijn. Ook als er zaken zijn die we graag willen bespreken, dan is daar altijd ruimte voor. Ze zijn echt begaan met het bedrijf en met mij als persoon. Er wordt (waar kan en waar nodig) met je mee gedacht.”

Vennoot en accountant

Wijnand Breuker

“Jeroen is een harde werker en een gedreven ondernemer. Hij heeft zijn zaken goed op orde. Zo zien wij het natuurlijk graag! We zijn heel blij met de samenwerking met Jeroen en zijn bedrijf.”

Op het juiste moment

Of Jeroen Omnyacc zou aanraden? “Dat doe ik zeker! Ik heb bij andere ondernemers gezien dat het echt mis kan gaan door boekhoudkundige problemen. Dat had mij ook kunnen overkomen. Omnyacc kwam op het juiste moment op mijn pad.”

Over Vakgarage Dirks

In de huidige vorm bestaat Vakgarage Dirks sinds 2006. Wat ooit ontstond uit hobby en passie, is uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare partner voor iedereen die behoefte heeft aan zorgeloze mobiliteit. Vakgarage Dirks levert betaalbare service van de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor het ruime assortiment topoccasions van alle merken, maar ook voor de onderhoudswerkzaamheden. Kwaliteit, behulpzaamheid, nauwkeurigheid, openheid en een persoonlijke benadering; die vijf zijn altijd inbegrepen. Bij elke aflevering. Bij elke service.