Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Klantinterview

JOHN KOOMEN TUINEN

John Koomen is oprichter en eigenaar van John Koomen Tuinen. "Toen ik net begonnen was ging ik bij mensen langs de deur met de tekst, ‘Ik ben John Koomen en ben voor mezelf begonnen. Kan ik uw tuin komen doen?’." Tegenwoordig heeft John 25 vaste medewerkers in dienst en 6 tijdelijke krachten. John is sinds 2008 klant bij Omnyacc. “Ik kreeg van een relatie het advies om eens naar een goede accountant te gaan, Omnyacc werd mij geadviseerd.”

Gesproken met: John Koomen
Bedrijf:
John Koomen Tuinen
Vestiging:
Hoorn

John over Omnyacc

  • “Xander denkt ver mee, dat verbaast mij over een accountant. Ook heeft hij veel begrip voor mijn keuzes en uitgaven. Dat vind ik een pré van Omnyacc.”
  • “Omnyacc kijkt hoe de ondernemer wil ondernemen en daarna kijken jullie tot hoever dit mogelijk is.”
  • “Ik liet de onderhandelingen met de bank aan Omnyacc over, want jullie spreken dezelfde taal. Ik heb verstand van mijn vak, jij van jouw vak.”
  • “Ik geef bijna mijn portemonnee praktisch aan Omnyacc. Het vertrouwen is gewoon goed, maar we doen geen domme dingen hoor. Het is meer het gevoel dat er continue wordt meegekeken en gedacht.”
  • “Jullie bleven volhouden wat nodig was voor de organisatie. Daardoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en hebben wij bepaalde zaken anders aangepakt.”
  • “Vertrouw op je gevoel, doe wat je zelf goed vindt, verloochen jezelf niet en verzamel goede mensen om je heen, want je weet lang niet alles zelf!’’

Bekijk het hele interview met John Koomen in deze nieuwsbrief

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?