Nieuws

ADMINISTRATIEKANTOOR KOORN IS NU OMNYACC TEXEL

Het klopt, de website van Administratiekantoor Koorn is niet meer online. Waarom? Vanaf 1 januari zijn zij gefuseerd met Omnyacc Texel. Voor alle bekende vragen en meer kun je terecht bij Omnyacc. Ben je klant? Dan verandert er in de samenwerking niet veel. Wat wel verandert vind je hieronder.

Wat betekent dit voor jou?

Met ingang van 1 januari 2023 fuseren beiden kantoren en gaan samen verder onder de naam Omnyacc Texel. De vertrouwde gezichten blijven hetzelfde. De standplaats is wel veranderd. Het nieuwe adres is:

Groeneplaats 11
1791 CC Den Burg

Makkelijk binnenlopen

Onze ambitie is en blijft om een makkelijk toegankelijk administratie-, accountants- en advieskantoor te zijn. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Den Burg. Je bent van harte welkom voor een kop koffie.

Omnyacc: wat kun je verwachten?

Administratiekantoor Koorn valt nu rechtstreeks onder Omnyacc Texel met een team van bijna 20 specialisten. Dit kantoor is onderdeel van Omnyacc; een full-service advieskantoor met in totaal 8 vestigingen en 250 medewerkers verspreid over Noord-Holland en Friesland. Dit betekent dat je nu nog meer kennis en ervaring tot jouw beschikking hebt.

Vragen?

Heb je vragen over deze ontwikkeling? Neem dan gerust contact op met Tristan Ellen via 0222-315444 of tristanellen@omnyacc-texel.nl.

Over ons
 Als full-service advieskantoor ondersteunen wij jou en jouw onderneming, geven wij je het benodigde inzicht om te sturen en zijn wij graag jouw coach en adviseur. 
Lees verder
arrow right
Diensten
Wij durven wel te stellen dat we nu op bijna alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Met een team van ruim 250 specialisten werken we vanuit acht kantoren in de regio. 
Lees verder
arrow right
Contact
Wil je meer weten? Neem gerust contact op met jouw vestiging. 
Lees verder
arrow right