Financieringen

LEASEN: REGEL DE BESTE OPTIE VOOR JOU

Wil je investeren in bedrijfsmiddelen zoals een auto en ben je benieuwd of leasen interessant is? Financial of operational lease kan de oplossing zijn. Het grote voordeel is dat je 100% kunt financieren én dat je werkkapitaal vrijhoudt om te ondernemen. Als je krap zit in jouw liquiditeit kan de sales-and-lease back constructie goed voor jou werken. Zo beschik je snel over extra werkkapitaal. Er zijn veel leaseoplossingen en aanbieders. Ieder met zijn specifieke eisen. Onze financieringsspecialisten vergelijken en regelen de beste optie voor jou.

OPERATIONAL EN FINANCIAL LEASE: WAT IS HET VERSCHIL?

De meest voorkomende vorm van een auto leasen is operational lease. Eigenlijk huur je voor een langere termijn een auto. Aan het einde van de afgesproken termijn lever je de auto weer in. De leasemaatschappij neemt de investering van de auto voor zijn rekening. Bij financial lease ben je direct eigenaar. Je koopt de auto op afbetaling. Het is net als bij een huis. Wel blijft de auto in onderpand van de bank. Welke vorm voor jou het meest geschikt is rekenen we graag voor je uit. Het kan ook zijn dat leasen helemaal niet de beste oplossing voor jou is. Ons advies is altijd eerlijk en onafhankelijk. 

WERKKAPITAAL VRIJMAKEN MET SALES-AND-LEASE BACK CONSTRUCTIE

Wil je over meer werkkapitaal beschikken? Dan kan de constructie waarbij je jouw pand verkoopt en direct terug huurt interessant zijn. Dit wordt sales-and-lease back genoemd. Op deze manier kun je wel gewoon gebruik maken van het pand, maar heb je werkkapitaal om bijvoorbeeld te investeren. Zo zijn die risico’s die horen bij vastgoed niet meer voor jou van toepassing en neemt je kredietwaardigheid toe. Dat het niet alleen maar voordelen kent mag duidelijk zijn. Soms is de sales-and-lease back constructie zelfs niet mogelijk. Elke situatie is anders. Daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren en voorrekenen wat dit voor jou kan betekenen.

OMNYACC: JOUW PARTNER IN LEASEN

Onze financieringsadviseurs hebben al veel klanten geholpen met de verschillende vormen van leasen. Ze leren continu bij om jou van het beste advies te voorzien. Voor iedere klant werken we op maat en durven we kritisch te zijn voor het beste resultaat. We maken daarnaast gebruik van de speciale financieringstool Capsearch, waardoor we over een compleet aanbod aan leasemaatschappijen beschikken. Daarmee krijg je een breed en onafhankelijk advies. De financieringsspecialisten zijn onderdeel van Omnyacc met uitgebreide financiële, fiscale en bedrijfseconomische kennis. De ideale plek om jouw gehele financiële situatie mee te nemen en zo de beste keuzes te maken.

De beste leaseconstructie voor jou >

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Dennis Bierman

Dennis Bierman

Registeraccountant

Reorganisatie en ontslag
Onze HRM-specialisten en arbeidsrechtjuristen staan klaar om je van a tot z te begeleiden.
Lees verder
arrow right
Subsidies
Er zijn ruim 3.000 subsidies in Nederland, alleen zijn nog veel mogelijke subsidies en regelingen onbekend. Maak jij al gebruik van de mogelijkheden?
Lees verder
arrow right
Belastingaangifte
Wij verzorgen je complete belastingaangiften en adviseren je hoe je, indien mogelijk, meer fiscaal voordeel kunt behalen.
Lees verder
arrow right
Accountant Zwaagdijk
Ben je benieuwd of je het maximale haalt uit jouw financiële administratie, of je genoeg doet aan verzuimpreventie of hoe jij er financieel voor staat wanneer je met pensioen gaat? Onze accountants en specialisten kunnen je adviseren en ondersteunen in elke fase van het ondernemerschap. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, denken met je mee en proberen samen met jou alles uit jouw onderneming te halen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Lees verder
arrow right
LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 250 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?