10 januari 2024

Bereikbaarheid kantoor Den Helder

Heb je dinsdag 6 februari, woensdag 7 februari of donderdag 8 februari een afspraak gepland staan bij ons op kantoor aan de Verkeerstorenweg in Den Helder? Houd dan rekening met mogelijk extra reistijd en eventuele omleidingen.

Werkzaamheden Kooybrug

Rijkswaterstaat voert in januari en februari 2024 diverse werkzaamheden uit aan de Kooybrug. Dit geeft hinder voor wegverkeer.

Wat betekent dit voor jou?

Van dinsdag 6 februari tot en met donderdag 8 februari moet doorgaand verkeer rekening houden met omleidingen en verkeersstops. Er vinden ongeveer 2 verkeersstops per dag plaats tussen 09.00 en 15.00 uur. De extra reistijd kan hierdoor oplopen tot 30 minuten.

Tot slot

Check voor jouw reis de actuele informatie op www.rws.nl/werkzaamheden. Je vindt meer informatie over de werkzaamheden op www.rijkswaterstaat.nl/kooybrug.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Arbodienstverlening
Hoe ga jij om met verzuim? Bij Omnyacc ben je aan het juiste adres voor een gezonde organisatie. Alle specialisten onder één dak.
Lees verder
arrow right
Sietse Spoelstra

Sietse Spoelstra

Belastingmedewerker

Impact van langere rentevaste periode
Wanneer je een hypotheek afsluit, blijft de rente meestal gedurende een bepaalde periode vast. Na afloop daarvan kun je de rente opnieuw vastzetten tegen het actuele tarief. Wat gebeurt er als je dan kiest voor een langere rentevaste periode dan de resterende looptijd die je eerder had?
Lees verder
arrow right
Basecone
Heb jij ook nog een papieren archief en bonnetjes overal? Helemaal niet gek, want zo doen heel veel ondernemers het nog. Het kan alleen overzichtelijker door het creëren van je eigen digitale kantoor! Basecone is de software die jou als ondernemer kan helpen als het gaat om digitale documentverwerking. Basecone herkent facturen automatisch, doet direct een boekingsvoorstel en heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten. Gun jezelf dit gemak en bespaar tijd met Basecone.
Lees verder
arrow right
Assistent-accountant duurzaamheid
Duurzaamheidsverslaggeving combineren met Accountancy? Dat kan zeker! Je krijgt alle vrijheid om deze rol vorm te geven en je ziet het als een uitdaging klanten te helpen om toekomstbestendiger te zijn. Samen met collega’s richt jij je op het toepassen van de nieuwe regelgeving.
Lees verder
arrow right