Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

6 november 2020

Termijn aanvragen Tegemoetkoming land- en tuinbouw verlengd

De termijn voor het aanvragen van de Tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers is opnieuw verlengd tot 30 november 2020. Deze tegemoetkoming is in het leven geroepen om de schade vanwege de coronacrisis te compenseren.

Problemen met opslag

De tegemoetkoming betreft de sierteelt, de voedingstuinbouw en de telers van fritesaardappelen. De geleden schade is een gevolg van het feit dat de betreffende goederen, zoals bloemen, niet of moeilijk kunnen worden opgeslagen.

Termijn nogmaals verlengd

De indieningsdatum voor de aanvragen tot definitieve vaststelling van tegemoetkomingen was al eerder verlengd tot 31 oktober 2020. De termijn is opnieuw verlengd, ditmaal tot 30 november 2020.

Let op!
Voor tegemoetkomingen tot € 125.000 kunnen aanvragen voor vaststelling al wel worden ingediend.

Voor tegemoetkomingen boven dat bedrag vindt nog nader overleg plaats over de exacte protocollen voor het indienen van bewijsstukken, zodat verder uitstel nodig was.

Heb je vragen over de Tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers. Neem dan gerust contact met ons op. Samen staan we sterk! 
Ook vind je meer informatie over de corona tegemoetkomingen en steunmaatregelen in ons coronadossier

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook
Nadia Rood

Nadia Rood

Administratief medewerker

WMO-verklaring

WMO-verklaring

Voor financiering vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) en Jeugdwet geldt een plicht tot accountantscontrole. Benieuwd hoe onze aanpak voor jou werkt en wat dit je kunt opleveren?
Corona: rechter vermindert huur voor horecaondernemer

Corona: rechter vermindert huur voor horecaondernemer

09-02-2021

Vanwege corona hoeft een horecaondernemer van de rechtbank in Den Haag minder huur te betalen. De rechter heeft begrip voor de situatie rondom corona en het feit dat de horeca minder omzet draait.