6 november 2020

Termijn aanvragen Tegemoetkoming land- en tuinbouw verlengd

De termijn voor het aanvragen van de Tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers is opnieuw verlengd tot 30 november 2020. Deze tegemoetkoming is in het leven geroepen om de schade vanwege de coronacrisis te compenseren.

Problemen met opslag

De tegemoetkoming betreft de sierteelt, de voedingstuinbouw en de telers van fritesaardappelen. De geleden schade is een gevolg van het feit dat de betreffende goederen, zoals bloemen, niet of moeilijk kunnen worden opgeslagen.

Termijn nogmaals verlengd

De indieningsdatum voor de aanvragen tot definitieve vaststelling van tegemoetkomingen was al eerder verlengd tot 31 oktober 2020. De termijn is opnieuw verlengd, ditmaal tot 30 november 2020.

Let op!
Voor tegemoetkomingen tot € 125.000 kunnen aanvragen voor vaststelling al wel worden ingediend.

Voor tegemoetkomingen boven dat bedrag vindt nog nader overleg plaats over de exacte protocollen voor het indienen van bewijsstukken, zodat verder uitstel nodig was.

Heb je vragen over de Tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers. Neem dan gerust contact met ons op. Samen staan we sterk! 
Ook vind je meer informatie over de corona tegemoetkomingen en steunmaatregelen in ons coronadossier

Social media
Volg je omnyacc al?
Financiële administratie
Het digitaliseren van jouw financiële administratie levert inzicht en tijd op. Wil jij ook 24/7 inzicht in jouw cijfers? Wij helpen je graag.
Lees verder
arrow right
Visionplanner
Met Visionplanner krijg je inzicht hoe jouw organisatie er financieel voor staat.
Lees verder
arrow right
Stabiliseren/reorganiseren
Dit is het moment om jouw organisatie een spiegel voor te houden. Samen stellen wij jouw processen scherp voor de volgende stap.
Lees verder
arrow right