Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

23 juni 2022

Update lonenspecial 2022: NOW

Je kon wellicht door de coronacrisis de loonsubsidie NOW aanvragen. Deze regeling is volledig gestopt. Je kunt dus geen NOW meer aanvragen.

Vaststelling definitieve NOW

Heb je NOW in één of meer periodes vanaf oktober 2020 aangevraagd? Dan moet nog wel de definitieve subsidie worden vastgesteld. Let op dat je dit tijdig doet.

Heb je NOW 3e periode (oktober-december 2020), 4e periode (januari-maart 2021), 5e periode (april-juni 2021), 6e periode (juli-september 2021) en/of 7e periode (november-december 2021) aangevraagd? Voor al deze periodes is het aanvraagloket voor de definitieve berekening open tot en met 22 februari 2023.

Heb je NOW 8e periode (januari-maart 2022) aangevraagd? Dan is het aanvraagloket voor de definitieve berekening open van 3 oktober 2022 tot en met 2 juni 2023.

Een overzicht van de diverse NOW-regelingen en informatie over de definitieve vaststelling van de NOW is te vinden op de site van het UWV.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Herzien van fiscale aftrek van gemengde kosten

Herzien van fiscale aftrek van gemengde kosten

20-06-2022

Gemengde kosten mag je maar ten dele aftrekken van de winst, omdat ze deels een privékarakter hebben. Voor de aftrekbeperking heb je keuze uit twee opties. Je mag jouw keuze herzien, zolang jouw aanslag niet definitief vaststaat, aldus de rechter.
Samenwerking Toussaint Zorg & Inkomen en Omnyacc Hoorn

Samenwerking Toussaint Zorg & Inkomen en Omnyacc Hoorn

Goed nieuws! Vanaf 1 april 2022 wordt onze Omnyacc pensioen- en HRM-afdeling versterkt door de samenwerking met Toussaint Zorg & Inkomen (TZI) uit Ouderkerk aan de Amstel.
Chris van Buiten

Chris van Buiten

Registeraccountant | Partner

Werving en selectie

Werving en selectie

Kwalitatief goed personeel is het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie. Het werven en selecteren van de juiste werknemers is erg belangrijk.
Jeroen Oostdam

Jeroen Oostdam

Salarisadviseur

Peter Bancken

Peter Bancken

Zelfstandig assistent-accountant