Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

23 juni 2022

Update lonenspecial 2022: NOW

Je kon wellicht door de coronacrisis de loonsubsidie NOW aanvragen. Deze regeling is volledig gestopt. Je kunt dus geen NOW meer aanvragen.

Vaststelling definitieve NOW

Heb je NOW in één of meer periodes vanaf oktober 2020 aangevraagd? Dan moet nog wel de definitieve subsidie worden vastgesteld. Let op dat je dit tijdig doet.

Heb je NOW 3e periode (oktober-december 2020), 4e periode (januari-maart 2021), 5e periode (april-juni 2021), 6e periode (juli-september 2021) en/of 7e periode (november-december 2021) aangevraagd? Voor al deze periodes is het aanvraagloket voor de definitieve berekening open tot en met 22 februari 2023.

Heb je NOW 8e periode (januari-maart 2022) aangevraagd? Dan is het aanvraagloket voor de definitieve berekening open van 3 oktober 2022 tot en met 2 juni 2023.

Een overzicht van de diverse NOW-regelingen en informatie over de definitieve vaststelling van de NOW is te vinden op de site van het UWV.

Tot slot

Lees ook onze andere updates van de update lonenspecial:

Speciaal voor jou

UITGELICHT

Update lonenspecial

Update lonenspecial

In de update van de lonenspecial 2020 tref je de belangrijkste wijzigingen aan op het gebied van personeel- en salarisadministratie. De lonenspecial is een handig naslagwerk voor jou als werkgever. Zo blijf je op de hoogte van de laatste actualiteiten. Vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Exact

Exact

Het online boekhoudprogramma waarmee je tijd overhoudt om te ondernemen
Bestelauto 2023

Bestelauto 2023

19-01-2023

Voor veel ondernemers is een bestelauto een belangrijk bedrijfsmiddel. Voor de bestelauto gelden een aantal specifieke (fiscale) regelingen. Deze zijn er veelal op gericht het zakelijk gebruik van een bestelauto slechts beperkt te belasten. Daarbij geldt wel een aantal voorwaarden. Ook zijn er al tal van specifieke regelingen voor de elektrische bestelauto.
Schenken en erven

Schenken en erven

Denk je aan een schenking aan je kind of een goed doel? Het financiële steuntje voor nu is misschien een goed moment om ook na te denken over jouw erfenis.
Vitamine O

Vitamine O

Vitamine O(mnyacc): het meest complete recept voor jou als ondernemer