7 februari 2024

Vervroegd belastingaangifte C en M indienen

Moet je aangifte C en aangifte M doen? Dan dien je dit vóór 1 maart 2024 in orde te maken. Voorheen was dit 2 maanden later. Aangifte C is voor buitenlands belastingplichten en aangifte M voor emigranten en immigranten. 

Voor 1 mei indienen

Buitenlands belastingplichtigen en emigranten en immigranten moeten hun aangifte over 2023 in principe vóór 1 mei 2024 indienen. Dit is twee maanden eerder dan de termijn die tot nu toe gold. De termijn is verkort omdat een langere termijn vanwege de digitalisering van de aangifte niet meer nodig is.

Tip!

Net als voor andere belastingplichtigen geldt kan uitstel aangevraagd worden als het tijdig inleveren van de aangifte niet lukt.

Speciaal voor jou

UITGELICHT

ANBI-verplichting: aantonen van algemeen belang
Instellingen met Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)-status komen in aanmerking voor speciale fiscale voordelen. Ze dienen echter wel aan te tonen dat ze handelen in het algemeen belang.
Lees verder
arrow right
Assistent accountant
Alleen cijfers inkloppen en jaarrekeningen opmaken? Nee, je gaat verder. Van managementdashboards tot het verder digitaliseren van processen staat hoog in het vaandel.
Lees verder
arrow right
Assistent accountant
Wil jij meedenken met onze uitdagende portefeuille van mkb-ondernemers? Ga je graag verder dan enkel cijfers inkloppen en jaarrekeningen opmaken? Dit alles met de vrijheid en ruimte om jouw rol te pakken en jouw ambities verder uit te bouwen?
Lees verder
arrow right
Starten
Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op je af waar je niet altijd kennis van hebt. Graag zetten wij samen met jou de eerste stap tot succes!
Lees verder
arrow right
De Hoornse wensboom
In deze bijzondere tijd willen wij van Omnyacc in samenwerking met Voor een mooie stad de lach op het gezicht toveren bij zoveel mogelijk mensen! Dit willen wij doen door wensen in vervulling te laten gaan. Iedereen kan een wens achterlaten tot en met 8 januari. In het nieuwe jaar gaan we zoveel mogelijk wensen uit laten komen. Andere ondernemers en particulieren kunnen ook meedoen als wensvervuller. Doe jij ook mee?
Lees verder
arrow right
Na mijn bedrijf
Je hebt je bedrijf overgedragen naar de volgende generatie. Wij zorgen ervoor dat je volop kunt genieten en ontspannen tijdens je pensioen. 
Lees verder
arrow right