Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor
Sterk!

MAGAZINE AANVRAGEN

STERK! is een magazine van Omnyacc waarmee we ondernemers willen inspireren en informeren over alle zaken die je als ondernemer tegenkomt. Het magazine wordt twee keer per jaar uitgebracht. Zo maken wij ons sterk voor ondernemers, jou! Vul hieronder je gegevens in en het magazine valt binnenkort bij jou op de deurmat. 

STERK!: en door

Het thema van de laatste editie van ons magazine Sterk! is 'En door'. Ondertussen hebben we corona gelukkig grotendeels achter ons gelaten. En door! Hoe zorg je in deze volgende fase voor een toekomstbestendige organisatie? In dit magazine vertellen ondernemers Hesham van Jobdrive en Hans van Imming Logistics over de coronatijd en hun ondernemingsplannen voor de toekomst, geeft Gerlof Osinga advies over hoe je een toekomstbestendige organisatie creëert, krijg je een inkijkje in het nieuwe pand van onze vestiging Heerhugowaard en vind je nog veel meer inspirerende verhalen! Benieuwd? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang het magazine. 

Heb je vragen naar aanleiding van het magazine? Neem dan gerust contact met ons op. 

Sterk!

Laat je inspireren en informeren en vraag het magazine aan!

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook
Bedrijfsovername en fusie

Bedrijfsovername en fusie

Een fusie of bedrijfsovername heeft financieel, fiscaal en juridisch grote gevolgen. Daarom is het verstandig om onze specialisten in te schakelen.
Strategisch visualiseren

Strategisch visualiseren

Wil jij ook overzicht in één oogopslag? Maak jouw toekomstvisie inzichtelijk door visueel denken, strategisch tekenen en bedrijfskundig advies.
Stabiliseren/reorganiseren

Stabiliseren/reorganiseren

Dit is het moment om jouw organisatie een spiegel voor te houden. Samen stellen wij jouw processen scherp voor de volgende stap.
Bijzondere minimumloonsverhoging betekent ook hogere verlofuitkering

Bijzondere minimumloonsverhoging betekent ook hogere verlofuitkering

19-09-2022

Per 1 januari 2023 is er een voorgenomen bijzondere minimumloonsverhoging. Hierdoor stijgt ook de uitkering van jouw werknemer die het minimumloon verdient en die aanvullend geboorteverlof of betaald ouderschapsverlof opneemt. Houd dit als werkgever in de gaten.