Sterk!

MAGAZINE AANVRAGEN

STERK! is een magazine van Omnyacc waarmee we ondernemers willen inspireren en informeren over alle zaken die je als ondernemer tegenkomt. Het magazine wordt twee keer per jaar uitgebracht. Zo maken wij ons sterk voor ondernemers, jou! Vul hieronder je gegevens in en het magazine valt binnenkort bij jou op de deurmat. 

STERK!: hardlopers

De groei van een onderneming gaat in etappes. Dat is niet alleen maar koek en ai. AI? In dit magazine met het thema ‘hardlopers’ komt alles aan bod rondom snelgroeien. Of het nu gaat om jouw organisatie die snelle groei doormaakt of ontwikkelingen zoals AI. We kunnen hier niet meer omheen. In dit magazine vertellen ondernemers Sierk van Canvas Company en Teake van Damstra Installatiegroep over hun hardlopende ondernemingen, geeft Alex advies over het inzetten van AI, gaat Ton in op gedragsveranderingen en hoe je Brout! wordt, maak kennis met onze hardlopende collega's en vind je nog veel meer inspirerende verhalen! Benieuwd? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang het magazine.

Heb je vragen naar aanleiding van het magazine? Neem dan gerust contact met ons op. 

Sterk!

Laat je inspireren en informeren en vraag het magazine aan!

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

Bedrijfsovername en fusie
Een fusie of bedrijfsovername heeft financieel, fiscaal en juridisch grote gevolgen. Daarom is het verstandig om onze specialisten in te schakelen.
Lees verder
arrow right
Toekomstgesprek
Wil jij ook overzicht in één oogopslag? Maak jouw toekomstvisie inzichtelijk door visueel denken, strategisch tekenen en bedrijfskundig advies.
Lees verder
arrow right
Stabiliseren/reorganiseren
Dit is het moment om jouw organisatie een spiegel voor te houden. Samen stellen wij jouw processen scherp voor de volgende stap.
Lees verder
arrow right
Fiscale impact van een niet-ontvankelijk echtscheidingsverzoek
Als echtgenoten willen scheiden, moeten ze hiervoor een verzoek indienen bij de rechtbank. Na het indienen van een echtscheidingsverzoek eindigt het fiscaal partnerschap wanneer de echtgenoten niet langer op hetzelfde woonadres staan ingeschreven. Maar wat gebeurt er als het echtscheidingsverzoek niet-ontvankelijk wordt verklaard? Welke gevolgen heeft dit voor het fiscale partnerschap?
Lees verder
arrow right