Sterk!

MAGAZINE AANVRAGEN

STERK! is een magazine van Omnyacc waarmee we ondernemers willen inspireren en informeren over alle zaken die je als ondernemer tegenkomt. Het magazine wordt twee keer per jaar uitgebracht. Zo maken wij ons sterk voor ondernemers, jou! Vul hieronder je gegevens in en het magazine valt binnenkort bij jou op de deurmat. 

STERK!: grip

Het thema van de laatste editie van ons magazine Sterk! is 'Grip'. Hoe ga jij om met gebeurtenissen die op je pad komen? En dan met name de niet zo leuke exemplaren? Als ondernemer krijg je genoeg voor je kiezen. Grip helpt je daarbij. Bewustzijn en vat hebben op je zaken: daar gaat het om. In dit magazine vertellen ondernemers Dennis van DeVi-Stairlifts en Hans van Sustenso over het ontstaan van hun bedrijven en de verdere ontwikkeling, geeft Reindert advies over het beschermen van jouw systemen tegen cyberaanvallen, krijg je een inkijkje in het nieuwe pand van onze vestiging Texel en vind je nog veel meer inspirerende verhalen! Benieuwd? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang het magazine. 

Heb je vragen naar aanleiding van het magazine? Neem dan gerust contact met ons op. 

Sterk!

Laat je inspireren en informeren en vraag het magazine aan!

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

Bedrijfsovername en fusie
Een fusie of bedrijfsovername heeft financieel, fiscaal en juridisch grote gevolgen. Daarom is het verstandig om onze specialisten in te schakelen.
Lees verder
arrow right
Toekomstgesprek
Wil jij ook overzicht in één oogopslag? Maak jouw toekomstvisie inzichtelijk door visueel denken, strategisch tekenen en bedrijfskundig advies.
Lees verder
arrow right
Stabiliseren/reorganiseren
Dit is het moment om jouw organisatie een spiegel voor te houden. Samen stellen wij jouw processen scherp voor de volgende stap.
Lees verder
arrow right
Vervallen giftenaftrek vennootschapsbelasting
Een besloten vennootschap (bv) of een andere rechtspersoon die onderworpen is aan de vennootschapsbelasting (vpb), kan onder bepaalde voorwaarden een aftrek toepassen voor giften aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het kabinet heeft voorgesteld om deze mogelijkheid voor giftenaftrek in de vb volledig te laten vervallen vanaf 2024. Als tegenhanger wordt echter voorgesteld om dergelijke giften niet langer te beschouwen als uitkeringen aan aandeelhouders.
Lees verder
arrow right