Tijdlijn Omnyacc

ALLE JAARTALLEN OP EEN RIJ

1992 was het jaar dat het Finse bedrijf Nokia het eerste mobieltje op de consumentenmarkt bracht. In 1992 vonden ook de Olympische Zomerspelen plaats in Barcelona, Spanje. Bovenal was dit ook het jaar waarin de basis werd gelegd voor Omnyacc! 1 oktober 1992 is de
officiële oprichtingsdatum. Alweer 25 jaar terug en wat is er veel veranderd! Alle veranderingen sinds die tijd vind je hieronder. Of lees ons special edition 25 jaar Omnyacc magazine!

LinkedIn

Blijf op de hoogte en volg Omnyacc op LinkedIn

Omnyacc op LinkedIn volgen

Al ruim 2.000 ondernemers gingen je voor

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?