Sterk! voor ondernemers
Echt alles onder één dak
Sinds 1930
7.000 klanten gingen je voor

Klantinterview

VDL STUD

Wiepke van de Lageweg is oprichter en mede-eigenaar van het Friese familiebedrijf VDL Stud. Samen met zijn drie zonen en 20 medewerkers runt hij het bedrijf. Eind jaren 80 kwam Wiepke in contact met Omnyacc. Inmiddels is het dik twintig jaar dat Omnyacc zorgt voor de jaarrekening, salarisadministratie en wordt er uitgebreid fiscaal advies gegeven. “Je moet elkaar nodig hebben en de relatie moet aan weerskanten goed zijn.” Ondanks de huidige crisis is Wiepke optimistisch over de toekomst van het Nederlandse paard. “Dit gaat allemaal harstikke best.” Zoals bij Wiepke boven de staldeuren geschreven staat: ‘De hận oan’e ploech en de blik foarút’ (de hand aan de ploeg en de blik vooruit).

WIEPKE OVER OMNYACC

Gesproken met: Wiepke van de Lageweg
Bedrijf: VDL Stud
Vestiging: Leeuwarden

“Ik verwacht dat ze het allerbeste doen en dat blijkt ook zo te zijn. Je moet elkaar vertrouwen en ik vertrouw Omnyacc blindelings.”

Bekijk het hele interview met Wiepke van de Lageweg in deze nieuwsbrief

Social Media

Volg jij Omnyacc al?

Linkedin Instagram Facebook

ALTIJD BIJ JOU IN DE BUURT

Als Omnyacc zijn we altijd in de buurt. Grote kans dat je ons zelfs bij jou om de hoek vindt, want wij werken met maar liefst 220 medewerkers vanuit acht kantoren in de regio. Bewust. Wij vinden het fijn als onze klanten ook zonder afspraak makkelijk bij ons binnen kunnen lopen. Onze klanten komen het meest uit de regio. Wel zo fijn! Je praat, toch letterlijk, dezelfde taal. Zit jij met een ondernemerskwestie en zoek je ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij durven te stellen dat we op praktisch alle ondernemersvragen antwoord kunnen geven. Zo kun jij maximaal focussen op ondernemen. Tot snel?